Szélesebb zsírégető

szélesebb zsírégető

Nagy többségünk pedig semmi mást nem szeretne, mint változni… Úgyhogy tegyük ezt rendbe. Szélesebb zsírégető is folytathatjuk a céljaink eléréséért folytatott küzdelmeket méghozzá a saját otthonunk kényelmében. Segítségül hívjuk a magas intenzitású intervallum -vagy HIIT- edzést, amelynek a rövid ideig végzett, ámde annál intenzívebb gyakorlatok, és a pihenőidők helyett is alacsony volumenű gyakorlatok váltakozásában rejlik a hatékonysága.

A következő edzésterv végigkalauzol bennünket a felső- alsó- vagy éppen a teljes testünket igénybe vevő, otthon is tökéletesen kivitelezhető gyakorlatokon.

Bátran variálhatjuk a gyakorlatokat vagy azok sorrendjét, hogy megalkossuk a saját edzéstervünket. Ha készen állunk, kezdhetjük is. Teljes testet megdolgoztató zsírégető gyakorlatok otthonra Néhány gyakorlat ugyan jelenthet némi kihívást, amihez szükségünk lesz az erőnkre is, de meglátjuk, ez a 4 gyakorlat tényleg megéri a fáradozást. Sok-sok kalóriát égethetünk el velük, és kis híján az összes létező izmunkat megdolgoztatják.

Leírás A legújabb kutatások alapján kiderült, hogy a forskolin nagy szerepet játszik számos sejtfunkcióban, beleértve a hisztamin termelés megakadályozását, az izmok ellazítását és a zsírégetés felgyorsítását. Potenciális zsírégető hatásának köszönhetően válik manapság egyre ismertebbé és a kutatások azt támasztják alá, hogy nagy előrelépést jelenthet a mellékhatások nélküli, hatásos zsírégetők felé vezető úton. A tudósok közel 15 éve tanulmányozzák erőteljesebben hatásait és számos pozitív tulajdonságára derítettek már fényt, többek között a zsírégető és sovány izomtömeg növelő hatást. Azonban csak most kezdik megérteni, tulajdonképpen hogyan is működnek ezek a mechanizmusok. Zsírégető hatásának kifejtésének szélesebb zsírégető alapja, hogy kémiai reakciók olyan sorozatát indítja be, melynek eredményeképpen a zsírsejtek leadják energiájukat és szétolvadnak.

Burpee Sorozat: Ismétlésszám: Amennyi csak lehetséges 30 másodperc alatt Guggoljunk le egyenes háttal, és tegyük a kezünket a talajra! Ugorjunk vagy lépkedjünk hátra, hogy fekvőtámasz pozícióba érkezzünk!

szélesebb zsírégető hogyan lehet hatalmas hasi zsírt veszíteni

Engedjük le magunkat, mintha fekvőtámaszt csinálnánk! Nyomjuk vissza magunkat és ugorjunk guggolásba! Toljuk el magunkat a talajtól, és ugorjunk amilyen magasra csak tudunk!

Érkezéskor hajlítsuk egyből a térdünket, és ismételjük meg a mozdulatsort! Könnyítés: Szökdeljünk a lábunkkal hátra a guggolásból, és vissza! A fekvőtámaszt a térdünkre ereszkedve végezzük! Ha a felugrásokkal már-már a határainkat feszegetjük, akkor hagyjuk ki az szélesebb zsírégető. Medve mászás Sorozat: Ismétlésszám: Amennyi csak lehetséges 30 másodperc alatt A kiindulási helyzet a következő: Karunk nyújtva a vállunk alatt, a térdünk pedig kb 20 cm-re a talajtól, a csípőnk alatt, azzal egyvonalban.

szélesebb zsírégető fogyás 45 éves korban

Lépjünk előre egy kisebbet a bal kezünkkel és a jobb térdünkkel egyszerre, majd ismételjük meg ellentétes oldalunkkal is! Minden előre- és hátralépéskor koncentráljunk a hasizmunkra, arra ahogy megfeszül, hogy kiküszöböljük a csípőnk kifordítását.

Az maradjon végig egyenes! Ne felejtsük el a szabályos ki- és belégzést a gyakorlat közben!

Könnyítés: Ha már nem bírjuk tovább, ereszkedjünk a térdünkre, és pihenjünk meg egy kicsit. Szélesebb zsírégető viszont jöhet a folytatás! A Hegymászó Sorozat: Ismétlésszám: Amennyi csak lehetséges 30 másodperc alatt Fekvőtámasz pozícióban kezdünk a karunk a vállunk alatt, a lábunk pedig egyenesen mögöttünk.

A testsúlyunkkal a karunkra nehezedünk, az egyik térdünket pedig a két könyökünk közé húzzuk. Visszalépünk a lábunkkal, majd megismételjük a másikkal is. A cél, hogy ezt gyorsan, dinamikusan csináljuk, de a helyes technikát megtartva!

Könnyítés: Egyszerűen csak csináljuk lassabban, így csökken a gyakorlat intenzitása. A mozdulat végpontján a csípőnk csak néhány cm-re van a talajtól. Könnyítés: Maradjon mindkét kezünk végig a talajon, hogy könnyebb legyen az egyensúlyunkat megtartani, illetve így csökkentsük a mozgástartományt is.

Alsótestet megdolgoztató, zsírégető gyakorlatok otthonra A testünk alsó része ad otthont a testünk legnagyobb izomcsoportjainak. Ezek edzésével könnyedén megnövelhetjük az elégetett kalóriamennyiséget. Keményítünk egyet a combokon, építünk egy kis farizmot, és nem utolsó sorban, a pulzusunkat is az egekbe szöktetjük!

Szimpatika akció

Guggolásból ugrás Sorozat: Ismétlésszám: Amennyi csak lehetséges 30 másodperc alatt Álljunk csípőszélességű terpeszbe, vagy ha kényelmesebb, lehet némileg szélesebb. Guggoljunk le, addig amíg a combunk nem lesz párhuzamos a talajjal, vagy olyan mélyre, amíg nem kezd el görbülni a hátunk!

A guggolás alsó pozíciójában helyezzük a talpunkra a lehető legstabilabban a súlypontunkat, majd egy robbanásszerű mozdulattal ugorjunk fel! Nyomjuk ki a mellkasunkat, nézzünk magunk elé! Érkezzünk enyhén hajlított térddel, hogy tompítsuk az érkezésünket, majd ugyanezzel a lendülettel ismételgessük a mozdulatsort!

Könnyítés: Hagyjuk el a felugrást! Csináljuk csak a guggolásokat! A görkoris Sorozat: Ismétlésszám: Amennyi csak lehetséges 30 másodperc alatt Álljunk vállszélességű terpeszbe enyhén hajlított térddel!

Ugorjunk balra a jobb lábunktól, szélesebb zsírégető érkezzünk a bal lábunkra!

szélesebb zsírégető 10 kg súlycsökkenés

A jobb lábunk az, amelyikkel elrugaszkodunk a talajtól. Érkezzünk az enyhén behajlított legjobb fogyókúra kapszula lábunkra, hogy tompítsuk az érkezést! Próbáljuk meg a jobb lábunkat a levegőben tartani! Ismételjük meg az ellentétes oldalunkkal is!

Könnyítés: Lent lehet egyszerre mindkét lábunk az ismétlések között, de próbáljunk meg továbbra is csak az egyik lábunk segítségével elrugaszkodni!

Top 12 zsírégető gyakorlat otthonra

Alacsony burpee Sorozat: Ismétlésszám: Amennyi csak lehetséges 30 másodperc alatt Guggoljunk le egyenes háttal, és tegyük a kezünket a talajra! Ugorjunk vagy lépjünk hátra a lábainkkal, hogy fekvőtámaszba érkezzünk! Ugorjunk vissza guggoló helyzetbe, és ezzel párhuzamosan a szélesebb zsírégető is emelkedjen fel a talajról!

A guggoló pozícióban a mellkasunkat nyomjuk ki, a szélesebb zsírégető tartsuk egyenesen és a combunk legyen párhuzamos a talajjal! Könnyítés: Végezzünk csak hátra ugrásokat, hogy csökkentsük az intenzitást!

Magas térdemelés Sorozat: Ismétlésszám: Amennyi csak lehetséges 30 másodperc alatt Egyszerűen csak fussunk egy helyben, de próbáljuk meg a térdünket a csípőnk magasságáig emelni! Törekedjünk a lábunk szélesebb zsírégető való érintkezésének idejét minimalizálni! Használjuk a kezünket, hogy segítsük fenntartani a dinamikus, erőteljes ritmusát a gyakorlatnak!

A weboldal teljes képi és szöveges tartalma jogvédelem alatt áll! Ezek felhasználása a jogtulajdonos írásos engedélye nélkül tilos. Miért több a Vital-Force, mint egy webáruház? A Vital Force legfőbb célja, hogy Magyarországon megfizethető áron minőségi kondigépeket, fitnesz gépeket, edzőberendezéseket, és sportszereket tudjon vásárlóinak biztosítani! A sport és a mozgás manapság elengedhetetlen a mindennapjainkban, de a mai rohanó világban egyre kevesebb embernek van ideje eljutni edzőtermekbe, vagy ki a szabadba mozogni, ezért szükségesek az otthon használatos edzőgépek.

Könnyítés: Csökkentsünk a sebességen és a térdemelés magasságán, hogy ezzel az intenzitásból is visszább vegyünk. Felsőtestet megdolgoztató, zsírégető gyakorlatok otthonra Abszolút lehetséges, hogy egy felsőtestre végzett gyakorlat legyen elég intenzív, ahhoz hogy a pulzusunkat olyan magasra emelje, amivel már szépszámú kalóriát égethetünk el.

A teljes szélesebb zsírégető érdekében próbáljunk meg ezekből t beilleszteni a teljes vagy alsótest gyakorlatok közé. Sétáló plank Sorozat: Ismétlésszám: Amennyi csak lehetséges 30 másodperc alatt A kezdőpozíció egy fekvőtámasz testhelyzet a lábunkkal csípőszélességben.

Ereszkedjünk le a jobb könyökünkkel a talajra, majd kövesse a bal is! Tartsuk behúzva a hasfalunkat, és feszítve a törzsünket, hogy minimalizáljuk a csípőnk elforgatását a talaj irányába mutasson végig a gyakorlat ideje alatt!

Nyomjuk vissza magunkat a fekvőtámasz pozícióba a jobb karunk segítségével, majd támaszkodjunk meg a bal szélesebb zsírégető is! Ismételjük meg a mozdulatsort, de váltogassuk, hogy melyik karunkkal kezdjük az ismétlést, függően attól, hogy melyikkel történt az előző!

Please wait while your request is being verified...

Könnyítés: Legyen szélesebb a terpeszünk, hogy könnyebb legyen megtartani az egyensúlyunkat! Mászás fekvőtámaszba ugrással Sorozat: Ismétlésszám: Amennyi csak lehetséges 30 másodperc alatt Álljunk enyhén behajlított térddel, tegyük le a tenyerünket a talajra, majd másszunk előre fekvőtámaszba!

szélesebb zsírégető fogyókúrás küldetés ks

Tartsuk a hasfalunkat, úgy mint, ahogy tettük azt a sétáló planknél, hogy elkerüljük a csípőnk vállunk vonala alá esését. Másszunk vissza a karunkkal, és szélesebb zsírégető hajlítsuk a térdünket ha szükséges hajlítsuk be jobban! Miután megérkeztünk az álló pozícióba, guggoljunk le, majd ugorjunk egyet a magasba! Visszaérkezéskor a térdünk legyen behajlítva, hogy tompítsuk az landolást!

Hogyan lehet két hét alatt csökkenteni a testzsírt

Könnyítés: Ha gondjaink akadnak a testünk rugalmasságával, hajlíthatjuk jobban a térdünket, amikor előre- vagy szélesebb zsírégető. Ha az intenzitást érezzük túl nagynak, hagyjuk ki a felugrást! T-fekvőtámasz Sorozat: Ismétlésszám: Amennyi csak lehetséges 30 másodperc alatt Karunk a vállunknál valamivel szélesebb támaszban a talajon, a hasfalunkat tartjuk.

Engedjük le a mellkasunkat, így a vállunk egy vonalba kerül a könyökünkkel -talán lejjebb is. Koncentráljunk arra, hogy a mellünk közeledik a talaj felé, nem pedig az arcunk!

Álljunk ellen annak a kényszernek, hogy a fejünkkel csaljunk, hogy azzal közelítsünk a szélesebb zsírégető felé, így faragva a távolságon. Még a végén úgy fogunk kinézni minden ismétléskor, mint egy galamb — tudod, mire gondolunk.

Fontos információk