Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Szintetikus energiaitalok helyett fokozd Te is teljesítményedet természetes módon!

teljesítmény fokozásTe az energiaitalt még boltban vásárolod? A flakononként 200-400 Ft-ba kerülő szintetikus energiaitalokat?!

Derék dolog így támogatni az energiaital flakonozó cégeket és forgalmazókat, de azért van jobb módja is az adakozásnak!

Egyik legnépszerűbb energiaital gyártó cég szlogenje:

„Energiaitalunk minden összetevőjét szintetikus úton, gyógyszertárak állítják elő. Ez garantálja a legmagasabb minőséget!”

60mg gyógyszergyárak által szintetikus úton előállított C-vitamin, vagy szintén 60 mg C-vitamin tartalmú grapefruit lé? Mennyi különbség van a kettő között? Nagyságrendi a különbség!

Energiaitalokban jelenleg használt veszélyes összetevők:

Az aszpartám egy szintetikus édesítőszer, főleg a cukormentes energiaitalokban használják, mert kétszázszor édesebb a cukornál. Egy rendkívül mérgező és veszélyes anyag, már több országban is betiltották, de még mindig vannak cégek, akik ennek ellenére gond nélkül beleteszik a termékeikbe…

Az energiaitalok másik legfőbb hatóanyaga a taurin többféle megítélés alá esik: egyrészt az emberi szervezet is termeli, másrészt nem minden esetben ismerik hatását, ugyanis koffeinnel és más hatóanyagokkal összekeverve neurofiziológiai problémákat okozhat, nagyobb dózisban hasmenéshez, memóriavesztéshez, depresszióhoz és akár fekély kialakulásához vezethet.

Válaszd inkább a természetes megoldásokat!?>