Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Mi a megoldás a hajhullásra?

Sikos hajbeültetésAz köztudott tény, hogy a táplálékunk befolyásolja a testünket. Pontosabban amit megeszünk, az hatással van a szervezetünkre, a külsőnkre.

Sok olyan diéta van, amelynek betartásával aktívabbnak, könnyedebbnek érezzük magunkat. Ezt például azzal is el lehet érni, ha csak a húst elkezdjük hanyagolni az étrendünkből és könnyen emészthető ételeket fogyasztunk.

A vitaminban és ásványi anyagokban gazdag étrendnek köszönhetően bőrünk és hajunk egészségesebb és szebb lesz. A hajhullás és a haj állapota is kezelhető valamilyen szinten a megfelelő étrenddel. Azért csodát ne várjunk, pusztán az étrendünk megváltoztatásától!

Dr. Sikos Géza hajbeültetés specialista budapesti klinikáján lehetőség van előre egyeztetett, személyes konzultációra.

A konzultáció alkalmával a szakorvos megvizsgálja a fejbőrt és a haj állapotát, majd javaslatot tesz az eredményes kezelésre. A Sikos Hajbeültetés Klinika weboldalán hasznos információkat talál a hajbeültetési módszerekről, a hajbeültetés menetéről valamint fényképeket illetve videókat is talál a már elvégzett beavatkozásokról. Amennyiben feliratkozik a Sikos Klinika hírlevelére, abban az esetben ár kedvezményre is jogosult lesz. (X)

?>