Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


A karcsúsággal jár az önbizalom is

önbizalomA súlyfelesleg önbizalom romboló hatású lehet. Sokak elégedetlenek a külsejükkel, van akinek már egy kis súlyfelesleg is elég ahhoz, hogy alulértékelje önmagát. A fogyókúrázók sok esetben azért kezdenek el diétázni, mert elégedetlenek önmagukkal, bár lehet, hogy a megjelenésük néhány plusz kilóval együtt is tökéletes.

A karcsúság sokaknak magabiztosságot nyújt, de vigyázni kell, át ne essünk a ló túloldalára, hiszen nem csak az lehet szép, aki sovány! A modellalkat nem lehet elvárás, nem csak akkor érezhetjük jól magunkat a bőrünkben, ha nincs rajtunk egy gramm plusz sem!

Amikor úgy látjuk, hogy csak néhány plusz kiló választ el bennünket attól, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor helyes döntés a fogyókúra. Ha arra vágyunk, hogy tökéletesen álljanak rajtunk a ruháink, akkor kellő kitartásunk is lesz a diétához!

A kisebb súlyfelesleg leadása már hatalmas önbizalom erősítő! Ha eltűnik a hasi zsírpárna, karcsúbbak a combjaink, bátrabban merünk testhezálló ruhákat viselni. A környezetünk visszacsatolása is nagyon fontos. Hiszen amikor dicsérik az alakunkat, vagy éppen azt, hogy mennyi kitartásunk van és milyen látványosan lefogytunk, az nagy mértékben erősíti az önbizalmunkat!

Nem csak a felesleges kilóktól való megszabadulás van jó hatással az önbizalmunkra, hanem az a tudat is, hogy képesek vagyunk véghezvinni amit akarunk. A diéta és a mozgás mit sem árt nekünk, hiszen erősek vagyunk és elérjük a céljainkat! Ez a tudat hatalmas erőt ad, hiszen ha a fogyókúra tekintetében elértük a kitűzött célt, akkor más esetben is el tudjuk érni!

Az önbizalmunknak tehát jót tesz, ha elérjük a vágyott karcsúságot, de arra azért ügyeljünk, hogy ne vigyük túlzásba a fogyókúrát! Ne az önsanyargatásról szóljon a felesleges kilóktól való megszabadulás! Lassan és fokozatosan szabaduljunk meg a plusz kilóktól, hogy tartós eredményeket érhessünk el. Így elégedettek leszünk önmagunkkal és ezt is fogjuk kisugározni a környezetünk irányába! Tehát bátran kijelenthetjük, hogy a karcsúsággal, vagyis a sikeres fogyókúrával együtt jár az önbizalom is! Ha jó az önértékelésünk és tudjuk, hogy képesek vagyunk rá, hogy elérjük amit akarunk, sokkal lezserebben vesszük majd az akadályokat is!

A sikerélmény minden esetben erősíti az önbizalmunkat, nem csak a fogyókúra esetében! Legyünk kitartóak, szabaduljunk meg a felesleges kilóktól és érezzük jól magunkat a bőrünkben, hiszen jár nekünk a boldogság!?>