Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Hogyan tüntessük el a narancsbőrt?

narancsbőr kezelésA narancsbőr látványos jelei a nőknél és a férfiaknál egyaránt feltűnhetnek, kortól és testalkattól függetlenül. A narancsbőr kezelése sokakat foglalkoztat, hiszen a bőrön lévő elváltozások nagyon feltűnőek és zavaróak lehetnek.

A narancsbőr kezelése nem olyan egyszerű, mint azt hinnénk! A narancsbőr elleni krémek, étrend-kiegészítők önmagukban nem jelentenek megoldást. Mivel ezek a termékek sem csodaszerek, nem tudják néhány nap alatt megoldani a problémát, amely évek alatt keletkezett.

A narancsbőr minden olyan testfelületen megjelenhet, ahol több zsírszövet van. A combon és a fenéken a leggyakoribb, de a csípőn, a hason és a mellen is megjelenhet.

A narancsbőr kezelése és látványos csökkentése leginkább életmódváltással érhető el. A narancsbőr okai között szerepelnek hormonális problémák, örökletes tényezők, de a helytelen életmód is a bőr csúnya elváltozásához vezethet! A mozgásszegény életmód, a kevés és nem megfelelő folyadékbevitel, koffein tartalmú italok fogyasztása, a vitaminszegény étrend hozzájárul a narancsbőr kialakulásához. Az életmódváltással lassan szép eredményeket lehet elérni a narancsbőr látványos jeleinek enyhítésében. Az is sokat jelent, ha a napi folyadékbevitelre figyelünk és megpróbálunk többet mozogni, így már is elkezdjük ösztönözni a testünket a pozitív irányú változásra.

A narancsbőr nem tűnik el hetek alatt nyomtalanul, hiszen sokkal hosszabb idő alatt alakult ki. Az egészséges életmód és a külső kezelések, a különböző krémek és zselék együttes hatása látványos lehet!

A narancsbőr megelőzésében is sokat segíthet, ha odafigyelünk a testünkre, nem hanyagoljuk el a mozgást, az elegendő folyadékfogyasztást és a vitamindús táplálkozást sem. A bőr megfelelő hidratálása is nagyon fontos! A narancsbőr megelőzése egyszerűbb, mint a narancsbőr kezelése! Ezért érdemes odafigyelnünk a testünkre, amíg nem alakul ki a narancsbőr. Amennyiben apró jeleit látjuk a bőrünkön, érdemes az életmódváltáson gondolkodni és a külső kezeléseket sem szabad elhanyagolni, mert egyszerűbb az enyhébb tüneteket megszüntetni, mint az idők során kialakuló csúnya elváltozásokat.?>