Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Hatékony fogyókúrás szerek

fogyókúrás szerekA fogyókúrás szerek piacán számtalan olyan terméket találunk, amelyek azonnali és gyors fogyást garantálnak. Ezeknek a reklámoknak azonban nem szabad bedőlnünk. Varázsszerek ugyanis nem léteznek, önmagukban ezek nem idézhetnek elő valós fogyást. Sokan placebónak tekintik ezeket a fogyasztó szereket.  Létezik azonban néhány olyan fogyókúrás szer is, amely valóban támogatni tudja a fogyókúránkat. Önmagukban azonban ezek sem érnek túl sokat. Szedésük mellett érdemes kalóriaszegény, alacsony szénhidrát tartalommal bíró, egészséges ételeket fogyasztani, valamint célszerű valamilyen sportot is űzni mellettük.

Mely fogyókúrás szerek hatékonyak?

Elsőként érdemes megemlítenünk a Conjugated Linoleic Acid – vagyis a konjugált linolsavat. Közismertebb nevén CLA. Ez a savas anyag főként a marhahúsban és a tejtermékekben található meg. Ezért is írja elő a legtöbb fogyókúrás étrend, a marhahús fogyasztását. A CLA amellett, hogy támogatja az egészséges izomszövet kialakulását, megtartását, ég az energiaszintünket is képes megnövelni. A CLA nevű savas anyagot étrend kiegészítő készítmények formájában is magunkhoz tudjuk venni, ám mint azt fentebb írtuk, önmagában ez sem ér semmit. Használatát kombináljuk az egészséges életmóddal és némi mozgással.

Ugyancsak érdemes megemlítenünk a Hoodia Gordoni nevet viselő növényt is. Ez a Dél-Amerikai kaktuszfajta közismert arról a tulajdonságáról, hogy olyan szert tartalmaz, amely az éhség elnyomására kiválóan alkalmas. Mivel természetes a szer, ezért egészségesnek és biztonságosnak tartják a használatát. Sok fogyókúrázó számára bizonyított már a kilók elleni harc során. A Hoodia nevű szerhez hozzájuthatunk spray, tea, valamint kapszula formájában is.

Egy ugyancsak hatékony szer a Citrin, amelyet a citrin kristályból vonnak ki. A Citrin egy gyógyszer, amely az anyagcsere serkentésére kiválóan alkalmas, valamint a zsír, a szénhidrátok és a fehérjék lebontására is alkalmas. A Citrin étvágycsökkentő hatásáról is ismert. A méreganyagok kiválasztását is elősegíti, továbbá kedélyünket is pozitívan tudja befolyásolni. Növeli a zsírégetés mértékét és a depresszió ellen is hatásos.

A következő készítmény, a hatékony fogyókúrás szerek listáján a Króm-pikolinát. A Króm-pikolinátról érdemes tudni, hogy kiválóan képes csökkenteni az édesség utáni vágyat. A szénhidrátéhség ellenszereként is nevezett készítményt étkezések előtt ajánlatos bevinni a szervezetünkbe. Kapszula formájában kapható, amely 200-500 mg-os kiszerelésben lelhető fel. A króm olyan fontos nyomelem, amely a zsírok és a cukrok lebontásának folyamatában is kiemelkedő szerepet tölt be.

A Kitozán nevet viselő anyag ugyancsak kiemelkedő helyen szerepel a hatékony készítmények listáján. De mi is az a Kitozán? Sokak számára talán idegennek tűnhet ez az anyag. A kitozán nem más, mint a közönséges rákok páncéljából kivont, természetes rost anyag. Ezt a rostanyagot előszeretettel használják fel a különböző fogyókúrás szerek készítésénél, mivel étvágycsökkentő hatása jelentős. Nemcsak a zsír felszívódását és lerakódását képes megakadályozni, hanem a már korábban lerakódott zsírok eltávolítására is képes. A testsúlycsökkentő készítmények egyik leggyakrabban használt összetevőjének számít. Önmagában azonban, mint már említettük, ez sem csodaszer!

Ezek a szerek már valóban bizonyították jótékony hatásukat a fogyókúrák kiegészítőjeként. Számos diétázó ember számára segítettek már elérni az álomsúlyt. Rendszeres mozgással kiegészítve és egészséges ételek fogyasztásával párosítva igazán hatékonynak bizonyultak!?>