Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Gyors fogyókúra tippek, hogy újra karcsúvá válhass

fogyókúrás tippekBizonyára sokunkkal előfordult már, hogy nem sikerült annyit fogyni egy diétával, mint azt szerettük volna. Hiába mozogtunk, hiába koplaltunk, szinte alig ettünk a nap folyamán, a kilók mégsem akartak lefelé vándorolni. Ha Te is jártál már ebben a cipőben, akkor érdemes a következő tanácsok közül megfogadnod néhányat, vagy akár mindet. Egy diéta során semmiképpen ne csökkentsd le a napi kalória beviteledet 1200 kcal alá.

Hiába koplalsz, kínzod magad, attól nem fogsz lefogyni. Ha le is megy pár kiló, az a fogyókúra végén szépen vissza is jön majd. Egyél rendszeresen, naponta többször, így az anyagcsere folyamataid és a zsírégetés is zavartalanul működhet. Igyál eleget! Ha nem iszol legalább 2 liternyi szénsavmentes folyadékot, a fogyásod is lelassul, vagy akár teljesen le is állhat. Vízhiány esetén nem tudsz hatékonyan méregteleníteni, ez pedig gátolja a fogyást. Mozogj rendszeresen!

Válassz olyan mozgásformát, ami nagymértékű izzadással jár. Például a futás, kocogás ilyen. Nagyon fontos, hogy naponta minimum 40 percet eddz, mivel a tényleges zsírégetés csak ezt követően indul majd meg. Érdemes tehát naponta 60 percet rászánni a zsírégető testmozgás végzésére.?>