Forró fogyókúra

Forró Pocak Diéta - Az ajurvédikus fogyókúra
Kosárba Leírás Dr. Suhas, a nemzetközileg elismert orvos, eme könyvében egyesíti a keleti és nyugati orvoslást, amelyben egy olyan úttörő étrendet és teljes egészségügyi tervet mutat be, amelynek középpontjában az emésztés és az anyagcsere-egyensúly áll.

Az ájurvédikus elvek több ezer éves múltra nyúlnak vissza, és arra tanítanak minket, hogy testedzés gyakorlásának optimális ideje elsősorban reggel és másodsorban a késő délután van. A reggeli edzés még reggeli előtt rendkívül jó zsírégető hatású, mivel az energia szüséglet a zsírból és nem az étkezésből ered.

A késő délutáni testmozgás ugyanígy működik, de itt az elfogyasztott ebéd forró fogyókúra égetjük el. Testmozgás ebéd előtt kevésbé hatékony, mivel ez az idő amikor a szervezet leginkább igényli pihenést és a táplálékot.

forró fogyókúra lefogy ez

Az ájurvédikus elvek szerint a test ilyenkor egy tüzes, égető üzemmódban van és gyorsan felszívja a tápanyagokat illetve elégeti a felesleges kalóriákat.

Éppúgy mint az állatok, ha csak feldolgozott élelmiszereket fogyasztunk elhízunk.

Mindig kerüljön friss és házi készítésű étel az asztalra. Csak kis mennyiségben és kiváló minőségen javasolt fogyasztásuk.

forró fogyókúra fogyás szótár

Győződjünk meg róla, hogy jó minőségű és organikus ételt eszünk. Egy adag hús mérete ne haladja meg öklünk méretét.

forró fogyókúra fa levelei a fogyáshoz

Mindegyik tartalmaz, az egészséges zsírt, amitől nem leszünk kövérek. A bab, dió és a magok emellett gazdag fehérje- rost- és egészséges fitokemikália források is.

forró fogyókúra hogyan lehet megcélozni a fogyást

Még a természetes cukrok fogyasztása is gátolja a fogyást. Fogyasszunk gyümölcsös teákat az üdítők helyett.

Keress receptre vagy hozzávalóra 3 házi csodaszer, ami segít a fogyásban - és még olcsó is!

Fontos információk