Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Fogyókúrát támogató szerek

cefamadar Napjainkban rendkívül keresetté váltak a fogyókúrát támogató készítmények. Jó hír a gyógyszer ellenes emberek számára, hogy ma már homeopátiás fogyasztószer is jelen van a piacon. Az egyik ilyen, egészségre teljesen ártalmatlan fogyókúrás szer, a Cefamadar is.

A homeopátiás készítmény csakis természetes, növényi kivonatokból lett összeállítva. Hatóanyaga a Calotropis gigantea, vagyis a Madar D4. A Cefamadar szedése mindazok számára ajánlott, akik küzdenek a rájuk rakódott súlyfelesleggel. A Cefamadar úgy hat, hogy csökkenti az éhségérzetet, ezáltal megakadályozza a túlzott kalória bevitelt.

A tablettát naponta három alkalommal kell elszopogatni, az étkezések előtt minimum fél órával. A készítmény akár 6 hónapig is alkalmazható, ezt követően azonban célszerű némi szünetet beiktatni. Orvosi felügyelet mellett akár 6 hónapnál tovább is szedhető a Cefamadar.  Az alkalmazás ideje alatt eddig semmiféle mellékhatás nem volt tapasztalható. A többi, nem homeopátiás fogyókúrás készítmény okozhat fejfájást, álmatlanságot, valamint rossz közérzetet, izgatottságot, mindez a Cefamadar esetében egyáltalán nem volt tapasztalható.?>