Fogyjon ősszel, Fogyjon az őszi télen

Fogyjon ősszel/télen

fogyjon ősszel

Ősszel könnyebben megy a fogyás Szerző: Lifestyle Communications Sokan nem is gondolnák, hogy az év második legerősebb fogyókúra szezonja ilyenkor, ősz elején kezdődik.

Pedig ha megfogadjuk a szakértő tanácsát, nemcsak karcsúbbak lehetünk fogyjon ősszel következő nyári szezonra, de az eredmény is sokkal tartósabb lehet. Egészséges fogyás Egyre több a túlsúlyos és elhízott ember, köztük sokan gyerekek.

fogyjon ősszel

A kevés mozgás, az ülőmunka, a sok tv-nézés és számítógépezés, a gyors ételek nem könnyítik meg a fogyni kívánók dolgát. Ilyen feltételek mellett hogy lehet egészségesen leadni a fölösleges kilókat?

További cikkeink a témában

De a Dr. Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos, testsúlygyógyász által bemutatott különbség a tavaszi és az őszi fogyókúrázók között, bizonyára sokaknak szolgál majd segítségül, hogy nem érdemes halogatni a döntést.

Jobb mielőbb belevágni a fogyókúrába. Sok fogyókúrázónak például csak nyár fogyjon ősszel jut eszébe, hogy mindjárt kisüt a nap, itt a nyár. Érdekes módon az őszi fogyókúra szezonban teljesen más fogyni vágyók kezdenek el fogyókúrázni.

Kapcsolódó cikkek

Gajdács Ágnes, obezitológus szakorvos, testsúlygyógyász. Tapasztalataim szerint sokkal tartósabbak szoktak lenni az elért eredmények az őszi fogyókúrázók esetében. De egyébként az is jellemző, hogy valahogy az iskolakezdés ritmusa is mindannyiunkban benne van.

fogyjon ősszel

Sokan akkor kapnak sokkot, amikor eljön az első esős nap és nem férnek bele a kedvenc farmerjükbe, felsőjükbe. Az újévi fogadalmak csak hétig tartanak!

Az újévi fogadalmak csak 1-2 hétig tartanak!

Az újévi fogadalmakkor tett fogyókúrás ígéretek százalékban héten belül megdőlnek. Lehet, hogy a vágy megvan a fogyásra, de tenni már nem akarnak az emberek azért, hogy jó formába kerüljenek, így aki valós eredményt szeretne elérni és hosszútávra gondolkodik, az válassza az októbert vagy a novembert egy sikeres fogyókúra kezdésére!

Lifestyle Communications.

Tabuk, titkok, tények 2017.02.14. hatoscsatorna

Fontos információk