Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Az izzasztó nadrág fogyaszt?

izzasztó övSokan félreértelmezik az izzasztó nadrág funkcióját, és azt hiszik, ha felveszik ezt a ruhadarabot, akkor a csípőjükből, fenekükből és combjukból karcsúsodni fognak. Pedig az izzasztó nadrág viselése egészen másra jó, mint amire az emberek egyből gondolnak.

Egyrészt helyi fogyás nincsen, azaz nem tudunk csak egyetlen területről lefogyni, másrészt pedig könnyű fogyás nem létezik. Ha létezne, csak vékony emberek szaladgálnának az utcákon, és mindenki izzasztó nadrágot viselne, hogy meg ne hízzon.

Az izzasztó nadrág viselésével fogyni nem lehet, de hatásos kiegészítője lehet egy edzésnek. A nadrág segítségével jobban izzadhatunk, de csak víz távozik a szervezetünkből, amit idővel pótolunk. Élsportolóknál súlymérés idején fontos lehet, hiszen akár néhány dekagramm súly is meghatározhatja, hogy indulhat-e az adott kategóriában a sportoló, vagy sem. Ám ez nem tartós fogyás, az edzés idején vesztett súly visszajön, amint pótoljuk a folyadékot.

Aki nem élsportoló, annak az izmok melegen tartására lesz hasznos az izzasztó öv, aki hideg időben a szabadban edz, annak érdemes lehet beruházni egy ilyen nadrágba. Fogyasztó, zsírégető és alakformáló hatása nincs.?>