Karcsúsító kabát. Ezek a kabátok állnak jól, ha van egy kis pocakod: karcsúsító fazonok a kínálatból

ADREXX karcsúsító kapucnis kabát S - Női télikabátok - árak, akciók, vásárlás olcsón - dietamegoldasok.hu

súlycsökkentő szlogenek 2022

Kiss Kriszta A gömbölyded, nőies formákat a vastag, télies ruharétegek szélesebbnek mutathatják, ám ezt az eshetőséget karcsúsító kabát kizárhatod, ha az alkatodhoz passzoló kabátfazonra esik a választásod. A vastag pulóver és a kabát kombinációja már eleve zömökebbnek érezteti a felsőtest nőies vonalát, az alakromboló, torzító hatás azonban jól ellensúlyozható a megfelelő fazonokkal. A rosszul megválasztott kabát sziluettje összemossa és egybegyúrja a gömbölyded formákat, ezért arra kell törekedned, hogy egyenes vonalával megnyújtsa, vagy karcsúsító trükkökkel jótékonyan tagolja az alakodat.

hogyan lehet gyorsan lefogyni 1 hét alatt

A túl sok vízszintes szabásvonalat éppúgy kerülni kell, mint a csípőt hangsúlyozó rövid, pufi megoldásokat, melyek még jobban tömbösítik a felsőtestet. A steppelt kabát sem tilos, ha fázós vagy, ám nem árt néhány dologra odafigyelned a kiválasztásánál.

"Alma" dzsekik és kabátok

A hosszított, egyenes szabású vagy derékban karcsúsított fazonok jöhetnek szóba nálad, melyek nem szélesítik a csípőt kiálló, nagy zsebekkel, szőrmedíszítéssel vagy vízszintes varrásokkal. A derékcsúcsra helyezett öv, az álló vagy szélesen kihajtott, lapos gallér is megszívlelendő számodra, éppúgy, mint a mell alá eső empire szabás, az átlósan elhelyezett zsebpár, valamint az enyhén A-vonalat követő fazonkialakítás.

a fogyás megkezdésének legjobb módja

Felejtsd el a gallér nélküli környakat, mely vaskosabbnak mutathatja a felsőtestet, és a most divatos, zsákszabású, oversize karcsúsító kabát.

Képeken mutatjuk, milyen darabokra figyelj a kínálatban, ha karcsúbbnak szeretnél tűnni a télies öltözékedben.

leghatékonyabb fogyás 40 év felett

Fontos információk