Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Zsírégetés, súlycsökkentés gyorsan, hét nap alatt

Zsírégető leves

A zsírégető diéta egy nagyon szigorú, leves alapú diéta, mely hét napra tervezett és nem is szabad egyfolytában ennél tovább alkalmazni, mert súlyos alultápláltságot okozhat. Ezt a súlycsökkentést alkalmazzák az orvoslásban is, amikor gyorsan kell jó néhány kilótól megszabadítani valakit. Ha valaki hatásosnak találja a zsírégető diétát és úgy dönt, hogy többször is ezzel szeretne megszabadulni súlyfölöslegétől, akkor ezt mindenképpen úgy tegye, hogy legalább egy hónapos szünetet tart a megerőltető hét napos ciklusok között.

Ha betartjuk az egy hónapos kihagyásokat, akkor viszont tetszés szerinti számban megismételhetjük ezt a fogyókúrát, amíg csak szükségét látjuk a fogyásnak.A hét napos zsírégető diéta egyben alapos méregtelenítő kúra, mely a megnövelt folyadék bevitelnek köszönhető. Áldásos hatását a méregtelenítésnek és a salakanyagoktól való megszabadulásnak abban is érezni fogjuk, hogy a súlyvesztés mellett sokkal energikusabbá válunk a zsírégető diéta hatására.

A zsírégető diéta alapját egy speciális leves adja, melyből a hét nap során bármikor, bármennyit elfogyaszthatunk, mert ez a leves szinte semennyi kalóriát nem tartalmaz, nem is rossz és ez az alapja a zsírégetésnek és a méregtelenítésnek.

Kerülnünk kell viszont jó néhány dolgot annak érdekében, hogy eredményesek legyünk. Egyáltalán ne fogyasszunk alkoholos italokat és a diéta befejezése után is várjunk legalább egy-két napot mielőtt alkoholt innánk. Étrendünkből mellőzzük teljesen a burgonyát, hacsak elő nem írt menünkben némi krumpli fogyasztása. Ne együnk egyáltalán tojást, hagyjuk ki ételeinkből teljesen a cukrot és mondjunk le a zsírégető diéta során a rántott dolgokról is. Lehetőség szerint hagyjuk el a kávé fogyasztását.

A zsírégető diéta lelke, az alapleves receptje:

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az összes hozzávalót felvágjuk nem túl nagy darabokra és egy nagy fazékban vízzel felengedjük. Nagy lángon az egészet felforraljuk, beletesszük a leveskockát, majd mérsékelt tűzön további fél óráig főzzük, amíg puhák nem lesznek a zöldségek.

A zsírégető hét napos diéta javasolt napi menüi:

  1. nap: hogy hozzászokjunk a diétához gyakorlatilag akár egész nap is ehetünk 5-7 étkezést is beiktatva, de csak zsírégető levesünkből és gyümölcsből álljon menünk. A gyümölcsök közül tetszés szerint válogathatunk, ízlésünk szerint, de banánt ezen a napon ne fogyasszunk.
  2. nap: zöldségeken kell élnünk. Szintén ajánlott a sokszori étkezés. Levest annyiszor eszünk, ahányszor csak akarunk. És hogy ne legyen annyira unalmas a nap, ehetünk még mellé friss vagy akár konzerv zöldséget is. Kerüljük azonban ezen a napon a bab, borsó és kukorica fogyasztását. Ha végig küzdöttük az egész napot, akkor estére együnk meg 1 nagy főtt krumplit egy kis vajjal.
  3. nap: az első két nap kombinációja. Azaz a zsírégető leves mellett ehetünk gyümölcsöt és zöldségfélét, ahogy kívánjuk. Továbbra is kerüljük azonban a fent már felsorolt gyümölcsöket és zöldségeket és ezen a napon ne együnk krumplit sem. Javasolt délelőtt inkább a gyümölcs, délután pedig inkább a zöldség fogyasztása a levesen kívül.
  4. nap: a zsírégető leves fogyasztását banánnal egészítjük ki. Osszunk el 3 darab kisebb banánt és a nap folyamán a leves mellett ezt is együk meg. A leves mellett bőségesen vigyünk be a banánok megevése közben vizet is szervezetünkbe. Aki nagyon szeret a tejet, az zsírszegény tejből csinálhat magának banánturmixot.
  5. nap: egy kis hússal egészíthetjük ki a leves diétánkat. Pároljunk magunknak 20 dkg marhahúst és együk meg ezt két-három részletben a leves után második fogásnak hat szem friss paradicsommal. A hús után mindig igyunk bőségesen vizet is.
  6. nap: ezen a napon enyhíthetünk egy kicsit a leves fogyasztáson. Elegendő, ha ebédhez megeszünk egy nagy tányérral a zsírégető levesből. Egyébként pedig fogyasszunk el a nap során 2-3 szelet marhahúst és sok zöld salátát, zöldséget. A krumplit ezen a napon is mellőzzük. Ha nem eszünk sok levest, akkor igyunk helyette sok vizet a nap folyamán.
  7. nap: az utolsó napos is legalább egy nagy tányér leves fogyasztása kötelező. Ezen kívül az utolsó zsírégető napon ehetünk még főtt barna rizst és ihatunk frissen facsart zöldség illetve gyümölcsléből annyit, amennyit csak szeretnénk. Fontos, hogy a folyadék bevitelt ezen a napon is tartsuk magas szinten.


?>