Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Víz diéta

víz diétaEgyre népszerűbb a fogyókúrázók körében az úgynevezett víz diéta. Valójában nem is egy diétáról vagy fogyókúráról van szó, hanem arról, hogy ügyelünk arra, hogy a napi folyadékbevitelünk megfelelő mennyiségű és minőségű ital legyen. Legjobb, ha semmi mást nem fogyasztunk csak szénsavmentes ásványvizet, viszont azt legalább 2,5-3 litert naponta.

Mivel manapság alig van közöttünk olyan, aki elfogyasztaná a napi szükséges mennyiségű vizet, ezért valóban szinte mindenkinél jótékony hatással lesz a salakanyagok és egyéb méreg anyagok kiürülésére, ha elkezd tudatosan, rendszeresen sok vizet inni. Talán legkönnyebben úgy tudunk ráállni a több víz bevitele, ha minden étkezés előtt és után bőségesen fogyasztunk vizet. Napi háromszori étkezés esetén ajánlott étkezés előtt két nagy pohár víz, utána pedig egy nagy pohár víz elfogyasztása. Ügyeljük arra, hogy a víz ne legyen jéghideg.

A víz diéta önmagában nem vagy csak nagyon kis mértékben eredményezhet fogyást. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk mindenképpen meg kell változtatnunk étkezési szokásainkat is és le kell mondanunk a napi két hamburgerről és sült krumpliról. Ugyan önmagában nem vagy csak kis mértékben fogyaszt a víz diéta, nagyon fontos kiegészítője szinte minden más diétának, fogyókúrának.?>