Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Testsúlykontroll mozgással és SZÉP Kártyával

SZÉP KártyaSokan küzdenek a plusz kilók ellen, és mára már rengeteg lehetőség adott ahhoz, hogy elérjük álmaink legideálisabb alakját. Vajon melyik a legeredményesebb módszer a megfelelő testsúly eléréséhez, és annak eredményes megtartásához? Melyik diéta, vagy melyik étrend-kiegészítő tesz csodát? A válasz egyszerű. Bármilyen eszközhöz is folyamodjunk a cél érdekében, a rendszeres testmozgás elengedhetetlen ahhoz, hogy sikert érjünk el, és az tartós is legyen.

Mára már egyre több fitness- és testformáló lehetőség áll rendelkezésünkre a kívánt súly, az álomtest eléréséhez. A tudatos étkezéssel, a megfelelő és ellenőrzött étrend-kiegészítőkkel vagy akár vércsoportunkhoz igazított diétával sokat segíthetünk azon, hogy ne terheljük szervezetünket túl zsíros, vagy egészségtelen ételekkel. A megfelelő, szénhidrát- vagy kalóriaszegény, esetleg speciális diétás étrendekhez már akár a SZÉP Kártya elfogadóhely gyűjteményéből, folyamatosan bővülő kínálatából is hozzájuthatunk.

Egyre több konditerem, fitness központ csatlakozik szolgáltatóként a pihenőkártya programhoz. Emellett az egyik legegészségesebb testmozgásra, az úszásra is lehetőség van már a Széchenyi Pihenő Kártya mindhárom alszámlájának köszönhetően. A jogszabály-alkotók által végzett legutóbbi módosítások révén a SZÉP Kártya szállás, vendéglátás és szabadidő alszámlája is használható akár a fürdőkben, gyógyfürdőkben. Emellett a frissítő wellness szolgáltatások között is számtalan olyan lehetőség áll rendelkezésre, mely a testmozgást, a test formálását segíti elő.

A sportolás és az egészséges, tudatos étkezés mellé természetesen nagyon fontos a megfelelő testápolás is. Folyamatosan csatlakoznak a szépségstúdiók is a szolgáltató elfogadóhelyek közé. A cafeteria keretünk így a tudatos életmódváltás mellett a belső harmóniát és a tökéletes bőrt is elérhetővé teszi. Ez a béren kívüli juttatási forma ráadásul a munkáltatók számára is rendkívül kedvező. Mindamellett, hogy adózási szempontból kedvező feltételekkel adható, a SZÉP Kártya javítja a munkavállalók életminőségét, így a kiegyensúlyozottabb, pihentebb, egészségesebb dolgozók jobb teljesítményre képesek.

Ha Ön most döntött az életmód-váltás, a mozgás és az egészség mellett, mindenképpen használja ki a SZÉP Kártya alszámlák által felkínált lehetőségeket. Legyen szó akár speciális étkezésről, frissítő-méregtelenítő wellness kezelésről, vagy úszásról, testmozgásról. (x)?>