Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Szénhidrátkedvelők diétája

szénhidrátHa gyors hatásos fogyókúra segítségével szeretnél lefogyni, akkor a szénhidrátkedvelők diétáját Neked találták ki. A módszer legfőbb célja a zsírréteg csökkentése, valamint a hason található „úszógumi” eltüntetése. A módszer ajánlható a magas koleszterin szinttel küzdők számára, valamint túlsúly és cukorbetegség esetén is rendkívül hatékony segítséget nyújt. A diéta nem igényel különösebb előkészületet, ám néhány étrend kiegészítő vitamintabletta szedése nem árthat a kúra ideje alatt.

A szénhidrátkedvelők diétája, mint azt a nevéből is kikövetkeztethetjük, nem tiltja a szénhidrátok fogyasztását. Míg a legtöbb diétás módszer a magas fehérje bevitelen alapul, addig a szénhidrátkedvelők diétája során a komplex szénhidrátokat tartalmazó ételek is bátran fogyaszthatóak. Ilyen például a zabpehely vagy a barna rizs. Ezek az ételek magas rost tartalommal rendelkeznek, így kiválóan eltelítenek, valamint a salaktalanítást is elősegítik.

A diéta során naponta 1200 kalóriás étrendet célszerű összeállítani, és mellette némi mozgás beiktatása is ajánlott. Ez a diéta kiváló lehet azok számára, akik nem bírják megvonni maguktól a szénhidrátokat. E diéta segítségével ugyanis, sóvárgás nélkül, jóllakottan lehet újra karcsúvá és egészségesebbé válni.?>