Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Reese Witherspoon fogyókúrás módszere

Reese WitherspoonReese Witherspoon mondhatni nem is fogyókúrázik, hanem az egészséges étkezés híve, emiatt egyszerűen tarthatja alakját. Bár elég szigorú szabályok szerint étkezik. Az étrendjéből teljesen kiiktatta a húst, a kristálycukrot és azokat az élelmiszereket amelyek kristálycukrot tartalmaznak. Minden olyan finomságot kerül, ami mesterséges adalékanyagokat tartalmaz. Így nem egyszerűen vegetáriánus, hanem az egészséges életmódra törekszik. Ennek köszönhetően a plusz kilóktól sem kell tartania, hiszen kalóriaszegény és vitamindús élelmiszereket fogyaszt.

Amennyiben szeretnénk megszabadulni a plusz kilóktól ez egy nagyszerű megoldás lehet kisebb és nagyobb súlyfelesleg esetén is. A fogyás nem lesz olyan gyorsan látható mint a szigorú villámdiéták esetében, de a jojó effektustól sem kell tartanunk. Ha nem szeretnénk hosszútávon lemondani a húsról az sem gond de egy hónapig ne fogyasszuk amíg a diétát tartjuk. Ha a húst, a cukrot és a mesterséges adalékanyagokat is kiiktatjuk az étrendünkből akkor kénytelenek leszünk egészségesebben étkezni. Több gyümölcsöt, zöldséget és tejterméket fogyasztunk majd, ennek köszönhetően a szervezetünk feltöltődik vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A cukor helyett használhatunk egészséges cukorpótlókat mint a stevia, illetve a kókuszcukor.

Ha csak egy hónapon át képesek vagyunk tartani magunkat ehhez az étrendhez látványos eredményeket tapasztalhatunk. Először is kitisztul a szervezetből a sok felgyülemlett salakanyag és pár plusz kilót is leadhatunk. Az emésztésünk és az anyagcserénk is jobb lesz, ráadásul a vitamindús étkezésnek köszönhetően a bőrünk is szebb lesz és a narancsbőr tünetei is enyhülnek. Ha jobban belegondolunk ez a diéta nem jár sok lemondással csak ötletesnek kell lennünk és ki kell váltanunk az egészségtelen élelmiszereket vitamindús és kalóriaszegény finomságokkal. Ha emellett legalább heti két-három alkalommal egy félórás testedzésre is időt szánunk, akkor az eredmények garantáltan nem maradnak el. A nagyobb súlyfelesleggel küszködők számára ez sokkal megfelelőbb diéta mint a villámdiéták, mivel hosszú távú eredményeket lehet elérni vele.?>