Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


A pados diéta

pados diétaSokak számára talán még ismeretlen a pados diéta. Pedig nem új keletű fogyókúrás módszerről van szó. Már több évtizede létezik, és számos embernek segített már megszabadulni a felesleges kilóktól. Azt azonban tudni kell erről a kúráról, hogy igen szélsőséges és brutális módszer. Ezért csakis olyan személyek kezdjenek bele, akik tejesen egészségesek.

Szoptatós anyukák, kismamák, valamint gyerekek és idősek ne alkalmazzák ezt a diétát. 2 hétnél tovább azonban az egészséges emberek se folytassák a pados diétát, mivel nagyon megterhelő lehet a szervezet számára. Ha a diéta során bármikor rosszul érezzük magunkat, vagy egészségügyi panaszaink jelentkeznének, azonnal függesszük fel a kúrát, és álljunk vissza a normális étrendre. Mivel igen alacsony a kalória bevitel a pados diéta során, a megterhelő sporttevékenységek végzése nem ajánlott. Inkább sétáljunk napi 20 percet, vagy csak könnyed tornát végezzünk, hogy a fogyás üteme gyorsabb legyen.

A kúra befejeztével akár 8-9 kilogrammnyi zsírtól is megszabadulhatunk, ha az előírt étrendhez tartjuk magunkat. Ez persze attól is függ, hogy mekkora a súlyfelesleg rajtunk. Kisebb induló súly esetén a leadott kilók száma is kevesebb lehet, míg súlyosan elhízottaknál, akár a 10 kilogrammos súlyveszteség is elérhető.

Mit együnk a 2 hét alatt?

1. nap:

2. nap:

3. nap:

 4. nap:

 5. nap:

 6. nap:

 7. nap:

A 7. nap letelte után a napok újra ismétlődnek, egészen a 2. hét végéig. A kúrát évente csupán kétszer végezzük el! Két kúra között legalább fél év szünet mindenképpen teljen el. Láthatjuk, hogy a kúra igen szigorú és rendkívül nagy kitartást igényel. A pados diéta során csakis szénsavmentes ásványvíz fogyasztható, vagy csapvíz, esetleg cukormentes gyógyteák is beiktathatók. Az alkohol fogyasztását azonban teljes mértékben ki kell zárni a kúra teljes ideje alatt.

A diétás étrendben felsorolt ételek egyike sem helyettesíthető mással. Szigorúan be kell tartani a reggelire, ebédre és vacsorára leírtakat, csakis így garantálható a pados diéta sikere. Lemondásokkal járó és kemény fogyókúrás módszer, ám a 2 hét alatt eredmény kárpótol majd minket. Látványos és nagymértékű lesz a súlyvesztés. Ahhoz, hogy ez az eredmény, tartós maradjon, érdemes a diéta befejezése után egészséges életmódot folytatni. Együnk napi 4-5 alkalommal kis mennyiségű, könnyű ételt. A zsírfogyasztásunkat minimalizáljuk és fogyasszunk minél kevesebb szénhidrátot tartalmazó fogást. Együnk sok zöldséget és gyümölcsöt, valamint végezzünk rendszeresen valamilyen testmozgást.?>