Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Népszerű fogyókúrás termékek

fogyókúrás termékekDiétázni nem könnyű dolog, ezért semmi szégyellni való nincs abban, ha a fogyókúránk során néhány segédeszközt is bevetünk. Léteznek olyan fogyókúrás szerek, amelyek képesek elűzni például az éhségérzetet, valamint felgyorsítják a zsírégetés folyamatát.

Az egyik ilyen jótékony hatású fogyókúrás szer, a Hoodiet szájspray. A spray hatóanyagát a Hoodia kaktuszból nyerik ki. A növény étvágycsökkentő hatását az őslakosok már több száz évvel ezelőtt felfedezték. A Kalahári-sivatagban vadászó őslakosok ugyanis, ezt a növényt fogyasztották, ha hosszú útra indultak.

A spray használata rendkívül egyszerű. Csupán annyi a dolgunk, hogy a nyelvünk alá fújjuk. A készítmény, a száj nyálkahártyáján keresztül azonnal képes felszívódni. Mivel nem kell lenyelni, nem terheli meg a bélrendszert sem, hatása pedig szinte azonnal érezhető lesz. A hatóanyagnak köszönhetően elmúlik az éhségérzet. A Hoodiában található P57 nevet viselő molekula tulajdonképpen becsapja az agyunkat, amely úgy érzékeli, hogy fogyasztottunk valamilyen táplálékot. A Hoodia spray segítségével, akár 30 százalékkal kevesebb kalóriát fogyasztunk el naponta, amely gyors testsúlycsökkenéshez vezethet.?>