Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Milyen mérgek vannak a Te szervezetedben is állandóan?

méregtelenítésSzervezeteden évente mintegy 50kg méreganyag halad át, néhány kilogramm folyamatosan benned van, főleg a bélrendszerben.

Ezek a tartósított élelmiszerekből, vegyszerekkel kezelt növényekből, klórozott ivóvízből, szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményekből származnak. El tudod ezt képzeni? 50kg!

A Nehézfémek, higany, alumínium, növény védőszerek, PCBk (poliklór-difenil) a szervezetünk számára a legveszélyesebb mérgek közé tartoznak!

Egy vizsgálatban 40 szoptató édesanyától kértek anyatejmintát, majd megvizsgálták bennük a PBDE gyulladás gátló vegyi adalékanyag és más toxinok jelenlétét. A PBDE-t – teljes nevén polibróm-difenil-étert – a korábban használt PCB (poliklór-difenil) helyett dolgozták ki. A PCB-t a 70-es években tiltották be, miután kiderült, hogy rákkeltő hatású.

Az anyatejminták elemzése kimutatta, hogy a vizsgálatban részt vevő nők 30%-ának anyatejében több PBDE-t találtak, mint amennyi PCB volt bennük.

A PCB még évtizedekkel a forgalomból való kivonása után is szennyezi a környezetet, de ma már nagyobb veszélyt jelent nála a pótlására előállított PBDE. Mindkét vegyi anyagot szórakoztató elektronikai és más eszközök előállításakor alkalmazzák.

A méreganyagok rendkívüli mértékben megnehezítik szervezetünk működését.

Miért fontos, hogy méregtelenítsd a szervezetedet?

A vastagbél szervezetünk szennyvízcsatornája, melynek feladata a nyirok rendszer méreganyagokkal teli nyálkájának eltávolítása. Ha a nyirokrendszer túlságosan megtelik nyálkás anyagokkal, olyan feszültség keletkezik, melyet egész testünkben érzünk. Kezdetben izomfeszülés jelentkezik, mely a feszültség növekedésével egyre fájdalmasabbá válhat. A láz egyik funkciója éppen a nyiroknyálka hígítása, mely által az könnyedén átfolyik a vastagbél falán.

Ha nem tudja eltávolítani a vastagbél a folyadékot, mert leterhelt, akkor a máj fogja ellátni a feladatot. A máj által felvett mérgek az epe részeként ürülnek ki. Ha viszont az epefolyás túlzottá válik, visszafolyik a gyomorba, ahol hányingert okoz. Ezért esznek az állatok füvet, ha hányingerük van, mert ösztönösen tudják, hogy a fűfélék nyiroktisztítók.

Ha nem tisztítjuk és méregtelenítjük rendszeresen az emésztő rendszerünket, akkor rengeteg eltávolításra váró méreganyaggal folyamatosan újra mérgezzük magunkat!

Méregtelenítés után viszont hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozás, az anyagcsere, erősebb az immunrendszer és jobb a fizikai, szellemi teljesítő képesség!?>