Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Miért érdemes a natúr kozmetikumok mellett döntetni?

natur kozmetikumokA nők mindegyike tökéletes bőrre, ápolt szép hajra vágyik és ezért számtalan kozmetikumot használnak. Arra viszont általában senki nem gondol, hogy legyen akár fiatalság megőrző, vagy ránctalanító krémről szó, mindegyik tele van kémiai anyagokkal, amelyeknek előbb-utóbb mellékhatásai is lesznek. A natúr kozmetikumok ezzel szemben bió alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak olyan vegyszereket, amelyeknek akár káros hatásai is lehetnek. Tény, hogy a natúr kozmetikumok használata esetén, lehetséges, hogy több ideig tart, amíg elérjük a kívánt eredményt, de ez csupán azért van, mert kíméletesen ápolják a bőrt és a hajat az ilyen jellegű kozmetikai szerek.

A natúr kozmetikumok ára egy kicsit magasabb, mint a megszokott kozmetikumoké, de hosszútávon mégis megéri ezek mellett dönteni. Mivel a hatásuk kiváló és nem károsítják a bőrt, illetve a hajat. Az árkülönbség egyik oka az, hogy csakis minőségi és természetes alapanyagok kerülnek bele ezekbe a készítményekbe. Valódi gyümölcs, zöldség és gyógynövény kivonatok, amelyek feltöltik a bőrt és a hajat, valamint üdévé és frissé varázsolják.

A natúr kozmetikumok, természetese módon szépítik testünket anélkül, hogy mindenféle fölösleges kémia anyaggal roncsolnák a bőrt, vagy a hajat. Már hazánkban is számtalan ilyen jellegű termék kapható, érdemes kipróbálni közülük néhányat, a várt eredmény nem fog elmaradni!

A natúr kozmetikumok nagy előnye, hogy az érzékeny bőrűek számára is ajánlottak. Mivel nem tartalmaznak mindenféle kémiai hatóanyagokat, ezért kisebb az esély az allergén hatásra is.

Érdemes kipróbálni a natúr kozmetikumok közül például a deót! Amely abban különbözik a megszokott deóktól, hogy semlegesíti a kellemetlen szagokat, de nem gátolja meg az izzadást. Ennek köszönhetően a méreganyagok az izzadás által távoznak a szervezetünkből, de mégsem kell a kellemetlen szagoktól tartanunk.

A természetes alapanyagokból előállított kozmetikumok hatását meg kell tapasztalni. Sokkal kíméletesebben és lágyabban ápolják a bőrt és a hajat, viszont az eredmények magukért beszélnek! A hagyományos kozmetikumok lehetséges, hogy gyorsabban meghozzák a várt eredményeket, de a bennük lévő kémiai anyagok károsítják is a bőrt, amely az évek során látványos is lehet.

A natúr krémek, testápolók, tusfürdők, samponok hatóanyagainak köszönhetően lágyan ápolhatjuk a testünket és emellett az illatuk is nagyon kellemes, általában kevésbé intenzív, mint a megszokott készítményeké. A bőrünk és a hajunk hálás lesz érte, ha vigyázunk rá és természetes szerekkel ápoljuk!?>