Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Mi is a komputeres alakformálás?

komputeres alakformálásA komputeres alakformálás gyakorlatilag izomstimulátor kezelés, amely elektrogimnasztika néven is ismert. Többféle elektrogimnasztikai kezelés közül választhatnak a túlsúllyal küzdők. Az orvosesztétikai szalonokban különböző gépeket használnak amelyek stimulálják az izmokat. Ezáltal beindul a fogyás, feszesednek az izmok és még a narancsbőr is halványodik.

A kiválasztott izomcsoportokra, például a combra, csípőre, hasra elektródapárokat tesznek, ezek izom összehúzódást váltanak ki, ennek köszönhetően egy kezelés olyan mint ha az edzőteremben végeztünk volna el egy hosszú és fárasztó edzést. A fogyni vágyó kényelmesen fekszik, miközben a gép megdolgoztatja az izmait. A nyirokáramlás is fokozható a kezeléssel, így a fogyás hamar beindul és látványos lesz. Azt azonban tudni kell, hogy a megfelelő táplálkozás és a napi minimum 2 liter folyadékbevitel elengedhetetlen ahhoz, hogy leolvadjanak a plusz kilók.

A komputeres alakformálás nagy előnye, hogy azokat az izmokat is meg lehet tornáztatni, amelyeket egyébként csak nehéz tornagyakorlatok által lehetne. Onnan fogyhatunk, ahonnan szükséges, hiszen ha vastagak a combjaink, vagy látványos úszógumink van, akkor oda helyezik fel az elektródapárokat és azokat az izmokat dolgoztatják meg. A nyirok és a vérkeringést is javítja és az alakformáló hatásáról is hamar megbizonyosodhatunk. A kötőszöveteket is erősíti, de bőrfeszesítő hatásai is vannak, emiatt pár kezelés után a narancsbőr enyhülését is észrevehetjük. Izomépítésre is használható, gyakorlatilag szép és formás alakunk lehet ha rendszeresen járunk elektrogimnasztikai kezelésre.

A rendszeres mozgást nem helyettesíti, hiszen a szervezetnek szüksége van a mozgásra, de ha gyors eredményeket szeretnénk elérni, vagy nincs elég időnk rá, hogy rendszeresen edzünk, akkor remek kiegészítő megoldás lehet. Többféle komputeres alakformáló kezelés közül választhatunk az esztétikai szalonokban. Más kezeléseket alkalmaznak kisebb-nagyobb túlsúly esetén. A fogyás gyorsasága és mértéke a szervezettől is függ, de 2-3 kezelés után általában már mindenki kisebb változásokat érzékel. Terhesség, lázas betegség és szívproblémák esetén nem alkalmazható a kezelés, de erről az állapotfelmérés folyamán részletes tájékoztatást kapnak a fogyni vágyók.?>