Lépcső zsírvesztés

A legjobb kardió a zsírvesztésért (és 3 minta edzés!)
  • Fogyókúrás tábor vietnam
  • Lépcső zsírvesztés Fogyhat csak súlyokat csinálva
  • Fogyni felhúzások
  • Fogyás indexe
  • Fogyjon a pb j n

A legjobb edzések zsírvesztés és kalóriaégetés céljából Tárcsázza fel a kalóriaégetést ezekkel a zsírégető edzésekkel, amelyek segítenek elérni a gyors fogyást.

Fogyás 'Ha folyamatosan ugyanazt az edzést végzed, lépcső zsírvesztés nem fogsz haladni' - mondja Dan Roberts, hírességek fogyás idős és a Módszertan X. A Tabata olyan szív- és erőalapú gyakorlatokat használ, mint a magas térd, fekvőtámaszok, hegymászók és burpeek, hogy felgyorsuljon a pulzusod. Nem javasolnám, mint egyetlen edzéstípust, vagy a mindennapos edzést, de ha legalább hetente leghatékonyabb fogyókúrás segédeszközök beledobja, nagyszerű módja annak, hogy fáklyát gyújtson, és összezavarja a testet a megszokott rutintól, - teszi hozzá.

Mit kap: Egy teljes test edzés kevesebb ideig, mint amennyi a kedvenc sitcom egyik epizódjának megnézéséhez szükséges - ez nem fog lépcső zsírvesztés kalóriaégetés. A kutatók szerint azok, akik tabatával edzenek, átlagosan 15 kalóriát égetnek el percenként a 20 perces edzés során.

És mivel a nagy intenzitású fázist erőfeszítéssel mérik a súly vagy az időtartam helyett, ez egy olyan gyakorlat, amelyet érdemes betartani az ütemtervében.

lépcső zsírvesztés

Ez egy edzés, amely veled fejlődik. Más szavakkal, az edzés után 24 órával a anyagcsere még mindig felújított - mondja White.

lépcső zsírvesztés

Még jobb: A HIIT sok kalóriát éget el rövid idő alatt, így tökéletes azokra a napokra, amikor időre kényszerül. Lépcső zsírvesztés látja a lépcsőn mászó embereket tipikus edzésnek, éppen ezért még több kalóriát fog felgyújtani. A sérülés elkerülése érdekében a megfelelő forma szükséges. Tartsa meg a jó testtartást, és hagyjon fel a kormányránnyal való fogással, hogy valóban növelje az intenzitást - mondja White. Mit kap: Izomzavar és ezért magasabb kalóriatartalmú égés.

Stair Shuffle Dance Challenge Musically Compilation #stairchallenge

A futópadok és az ellipszisek általában a legnépszerűbb felszerelések az edzőteremben, mert megszoktuk őket és a szükséges mozgásokat. Testének könnyen megszokja a futópadot és elliptikus ; mivel a lépcsőfok lépőire más módon kényszeríti az izmaidat, a testednek keményebben kell dolgoznia, és ennek eredményeként több kalóriát kell égetnie. White szerint egy kilós ember kalóriát elégethet mindössze 15 perc alatt a lépcsőn.

lépcső zsírvesztés

Bár az árak kissé meredekek lehetnek, érdemes bejutni egy osztályba, mert sokkal nehezebb ugyanazokat az eredményeket elérni az álló kerékpáros szóló felpattanásával. Evezés Lehet, hogy ülsz, de a tested teljes mozgásban van ezzel az edzéssel.

Mászni a lépcsőn zsírégetés

Ha kissé kényelmetlenül közeledik az evezőgéphez, a legtöbb edzőterem és stúdió most beépíti ezt a gépet az edzésórákba. Csatlakozzon az egyikhez, hogy egy profi segítségével megismerje ezt a gépet.

  1. A legjobb kardió a zsírvesztésért (és 3 minta edzés!)
  2. Hatékonyan égessen zsírt ezekkel a csodálatosan egyszerű tippekkel Paróczi Arnold A legtöbb sportolni kezdő ember elgondolkodott már azon, hogyan lehetne legalább "egy kis izmot felpakolni", tehát tömeget növelni.
  3. Ebből a körből te sem maradhatsz ki!
  4. Ez az edzés felépítésében hasonló a fentiekhez.

Valószínűleg ez az edzőteremben a legkevésbé használt, de ehhez a testnek több energiára és más izmokra kell szüksége, mint a futópadra vagy az elliptikusra. Mit kap: Egy teljes testű edzés, amely felpörgeti a pulzusát, és a test új és érdekes módon mozog. A felszerelés nagyon minimális, két hevederből áll, amelyek egy megemelt helyről lógnak hurkokkal a kéz vagy a láb számára.

lépcső zsírvesztés

Saját testsúlyát használja ellenállásként a hagyományos súlyok vagy gépek helyett. Ne ijedjen meg az egyedi beállításoktól; minden fitnesz szintű ember használhatja. Noha megvásárolható egy készlet otthonába, a legjobb, ha a TRX-et egy oktatóval vagy egy lépcső zsírvesztés próbálja ki, hogy a legtöbb előnyhöz jusson, amikor elindul.

Mit kap: 'A kutatás alátámasztja, hogy az ellenállóképességet hozzáadja a rendszereséhez edzésprogram elősegíti a fogyást, mert támogatja az izomnövekedést, és az izom több kalóriát éget el, mint a zsír, és ennek eredményeként segít csökkenteni az általános testzsírt '- mondja White.

Mennyi HIIT kardiót kell tennie?

Az egy órás TRX osztály és kalória között éghet el. Ha ezt a labdát korbácsolod, akkor tényleg jó formába lendítesz. Amikor az edzésen maradsz a pályán, White azt mondja, hogy a változatosságról van szó, és egy tenisz játék egy baráttal segíthet kitörni az edzés egyhangúságában. Mit kap: 'Egy kilós ember kalóriát égethet el egy órás teniszjáték során - ez sokkal több, mint egy egy órás elliptikus ülés, amely kalóriát éget el' - mondja White.

lépcső zsírvesztés

Sőt, a tenisz sok rövid, intenzív játékot tartalmaz sprintek a pályán, amely nemcsak felrúgja a zsírégetést, hanem javítja mozgékonyságát és koordinációját is. Boksz Azok az edzések, amelyek a legtöbb zsírt fogják égetni, két egyszerű dolgot tesznek: az egész testet megdolgoztatják, és a kardiót és a erő edzés.

A boksz a termés krémje, amikor a teljes testedzésről és a kalóriaégetésről van szó. Erőt, erőt és kitartás.

A taposógép tényleg szép feneket csinál? A Technogym és a Life Fitness által is lépcső zsírvesztés népszerű berendezések működéséről és előnyeiről szeretnénk több, sokak által talán nem ismert dolgot elárulni. Megtartja, vagy növeli az izomtömeget, illetve megelőzi a korral járó anyagcsere-csökkenést. A legtöbb ember évente kb. Az általános vélemény a taposógépekről az, hogy szép feneket és formás combokat kapunk rendszeres használatukkal.

Ha horgot dobsz, komoly erőre és erőre van szükség. A lyukasztó kombináció fenntartásához - például szúrás, horog, felső vágás - bizonyos ideig állóképességre van szükség, ami nagyszerű kardio-állóképességi edzést eredményez. Amiről az következik, annak érdekében, hogy fenntartsa ezt a tevékenységet, sok kalóriát kell égetnie '- mondja White.

Ne ijedjen meg a bokszolástól - az osztályok minden szintet befogadhatnak. Nem kell Rocky-nak lennie ahhoz, hogy kőkemény testet szerezzen ezzel az edzéssel; a legjobb egy-kettő kombináció bármilyen erőnlét szintjén felgyújtja a zsírégetést.

fehérje w zsírégető

Mit kap: 'A nagy intenzitású hatások és a gyors sebesség keveréke felpörgeti az anyagcserét és drámaian megnöveli a pulzust' - mondja White. Ha így tudod fokozni lépcső zsírvesztés anyagcserédet, a tested hatékonyabban égeti el a kalóriákat, és többet eredményez gyors fogyás ha következetes vagy az edzésekkel.

A legkeresettebb új étrend-tervünkkel a 7 napos lapos hasú tea tisztító! A tesztpaneliek lépcső zsírvesztés 4 centit is elveszítettek a derekuktól!

Fontos információk