Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Levesdiéta

Leves diéta

A leves diéta menüjét úgy állították össze, hogy annak napi kalória szintje nem haladja meg az 1000 kalóriát, ami meglehetősen kemény fogyókúrának számít. Habár az alábbi öt napos étrend hosszabb távon már unalmas lehet, a leves fogyókúra ennek ellenére akár hosszabb távon is alkalmazható, mert minden alapvető tápanyag bevitelét biztosítja.

Elsősorban azoknak ajánlható a leves diétát, akik szeretik a finom levesek és nagy elhatározást tettek, hogy megszabaduljanak kilóiktól, mert a leves fogyókúra kemény pszichikai igénybevételt is jelent szervezetünknek.

A leves diéta során kötelező a napi 3 liter szénsavmentes ásványvíz elfogyasztása. A sok folyadék segít majd a fogyókúra során megszabadulni az elraktározódott salakanyagoktól, méreganyagoktól.

A leves diéta során naponta öt étkezést kell beiktatnunk. Az étkezéseket és az étkezések időpontjait próbáljuk meg a leves fogyókúra során következetesen betartani, mert a nagyon alacsony kalória bevitel mellett csak így tudjuk többé-kevésbé elhitetni szervezetünkkel, hogy nem vagyunk éhezésre szorulva, ami fontos a kilóktól való megszabadulás során.

Egy napi menünk az alábbiak szerint alakuljon:

Reggeli variációk:

Levesek:?>