Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Lehetséges-e éhezés nélkül fogyni?

fogyásA válasz egyértelműen, igen. Létezik fogyókúra éhezés nélkül. Csupán okosan kell kiválasztanunk a diétás módszerünket. Semmiképpen ne kezdjünk bele olyan diétába, amely naponta csak egy ételféle fogyasztását engedélyezi. A legtöbb ilyen kúrát villámdiétaként reklámozzák. Ezek egyértelműen nem hatékony diéták, a gyors ütemben leadott kilók, még gyorsabban fognak majd visszavándorolni a diéta befejezése után. A koplalós fogyókúrák az anyagcsere lelassulását is kiváltják, ami miatt a fogyás akár meg is állhat tejesen.

Amint azt láthatjuk nem a koplalás a módja a látványos és gyors fogyás elérésének. A titok a többszöri és rendszeres étkezésben rejlik. Naponta minimum négyszer szükséges ahhoz ennünk valamit, hogy az anyagcsere folyamatok zavartalanul működhessenek. Lényeges az is, hogy mindenféle tápanyagot együnk a nap során. Szénhidrátra, fehérjére és zsírra is szükségünk van, ahhoz, hogy egészségesen fogyhassunk. Ez pedig azt jelenti, hogy a tartós fogyás eléréséhez tilos koplalni.

Csakis éhezés és sóvárgás nélkül lehet egy diétás módszer eredményes és hosszú időn keresztül betartható. Egészséges ételeket kell fogyasztani, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, húst és halat. A húsok és halak fehérjében gazdag táplálékok, így ezek hosszan tartó jóllakottság érzést biztosítanak. Így lehet teli hassal, gyorsan fogyni.?>