Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Látványos fogyás diéta nélkül

látványos fogyásLétezik-e fogyás diéta nélkül? A válasz, igen. Ha megfontoltan és tudatosan táplálkozunk, akkor nem kell megvonnunk magunktól semmilyen táplálékot. Bármit megehetünk, nem kell sóvárognunk egy szelet csokoládé, vagy pár gombóc fagylalt után. Ha Te is azok közé az emberek közé tartozol, akik képtelenek betartani egy előre megírt diétát, akkor a következő módszert egyértelműen Neked találták ki.

A titok nyitja a mértékletesség. Bármit megehetünk, ha előtte kiszámoljuk, az étel kalória mennyiségét. Lényeges, hogy a napi 1500 kalóriát ne lépjük át. Úgy osszuk be a nap folyamán elfogyasztott ételeink kalória mennyiségét, hogy a limitbe beleférjünk. Négyszer-ötször étkezzünk a nap során, így biztosíthatjuk, hogy az anyagcserénk a maximumon pörögjön.

Ha ezeket betartjuk, akkor még nassolhatunk is, miközben fogyunk. Tanuljuk meg, hogy hogyan kell elkészíteni egyes diétás ételeket, hogy azok kalória tartalma még alacsonyabb legyen, így többet fogyaszthatunk majd belőle. Egy a lényeg, hogy a napi 1200-1500 kalóriás energia bevitelt ne haladjuk meg! Ha e módszer mellé még némi testmozgást is beiktatunk, akkor a fogyás üteme még gyorsabb lehet.?>