Karcsúsító ctr

Karcsúsító dívák, Íme a hírességek karcsúsító étrendje: Ezt eszik reggel, délben és este

fogyhat e egy kövér ember

Hatékonyan formázhatjuk vele testünk problémás területeit kar, láb, has, comb és fenék. A tengeri algakivonat mellett a paprika- citrom- és fahéjolaj hőfejlesztő hatású koncentrátumait tartalmazza, kiegészítve a guarana kivonat anyagcsere fokozó és zsírégető komponenseivel.

el tudja különíteni a zsírégetést

Gyorsítja a zsírégetést és akadályozza a zsírpárnák újbóli kialakulását, így hatékony kezelést biztosít a cellulit okozta szépséghibák ellen. Sportoláshoz különösen ajánlott alakformáló termék.

legjobb fajta tea a fogyáshoz

Használat: A karcsúsító ctr bőrradírral letisztított problémás testfelületre vigye föl a gélt és jól masszírozza be. A hatóidő letelte után mossa le a bőrfelületet.

fogyni a test alakja alapján

Tipp: A gél hatásának fokozására alkalmazhat fóliás tekercselést is. Használata során bőrpirosodás és hőfejlesztő hatás jelentkezhet egyén és bőrtípus függőami a kezelést követő egy-két órán belül eltűnik.

Nem használható hajszáleres, visszeres, sebes, problémás rozácea, seborrhea, psoriázis, ekcéma, kiütéses allergiára hajlamos, érzékeny bőrfelületen! Használat előtt végezzen bőrpróbát!

kihagyja a hasi zsírégetést

Tilos az arcon, a szem környezetében használni! Fahéjolajat, paprikaolajat és citromolajat tartalmaz, amely az arra hajlamos egyéneknél allergiát okozhat!

Crash Team Racing Nitro-Fueled Gameplay (1080p)

Gyerekektől elzárva tartandó!

Fontos információk