Juanes fogyás. Nyomulnak a csajok a lemezlistákon

Vb-2010 - Alicia Keys és Shakira is énekel az előprogramban

juanes fogyás

Ismét jelentkezett a Megasztárba Csonka Andreas, aki az ötödik szériában már bemutatkozott a nagyközönségnek, ám akkor a tehetségkutató elején kiesett. A 28 éves énekes a TV2 kamerái előtt nyilatkozott arról, miért juanes fogyás meg magát ismét.

Hamar kiesett Csonka Andreas októberében Juanes La camisa negra című produkciójával nem hengerelte le a nézőket, így ő és a Fivérek együttes álltak a tizenkettes mezőny utolsó két helyén. Végül a komárnói tehetségnek kellett búcsúznia a műsor második kiesőjeként.

juanes fogyás

Én megtettem ezt a lépést, és remélem, meg tudom mutatni és be tudom bizonyítani, hogy van helyem ebben a műsorban - mondta. A felvidéki fiatalember tavaly még nem azért jelentkezett, hogy nyerjen, de most ezt a célt tűzte ki maga elé.

juanes fogyás

Kapott egy újabb esélyt Úgy érzi, erre minden esélye megvan, mert a távozása óta eltelt időszakban sokat változott. Én azt gondolom, nagyon rossz volt a dalválasztásom, pedig igazából ebben rejlik minden. Valahol meg is érdemeltem a kiesést, de én igazából nem az vagyok, aki akkor azon a színpadon állt - folytatta.

juanes fogyás

Fontos információk