Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


A hasi fogyás nem lehetetlen

hasi fogyásSok nő álma, hogy lapos és feszes hasa legyen. Előfordulhat, hogy a test más részein nem is szembetűnő a súlyfelesleg, mégis pocakosság, úszógumi jelentkezik. Ez nagyon kellemetlen, de nem lehetetlen megszabadulni a hasi zsírpárnáktól!

A fogyás sajnos nem úgy működik, hogy kizárólag a testünk valamelyik pontjáról adjuk le a felesleget. Ahhoz, hogy a hasi zsírpárnák eltűnjenek diétára és mozgásra van szükség. Ezáltal nem csak hasról indul majd be a fogyás, hanem arányosan a test többi részéről is.

Amennyiben fogyni szeretnénk, mindenképpen válasszunk valamilyen kardió edzést, amely akár a futás is lehet. Így égnek a leggyorsabban a kalóriák és hamar láthatóvá válik az eredmény. Az is fontos, hogy a kalória bevitelt csökkentsük, tehát szükséges egy enyhe diéta is.

Amennyiben beindul a fogyás, a hasi részről is eltűnnek a zsírpárnák. Ezután jön csak az igazi munka! A hasizom erősítő gyakorlatok, hiszen ezektől lesz lapos és feszes a has. Sokan azt hiszik, hogy a hasi fogyáshoz elegendő, ha felüléseket végeznek, vagy más hasizomgyakorlatokat. Sajnos ez így nem igaz, mivel ezekkel a gyakorlatokkal erősítjük az izomzatot, de amíg azt zsírpárnák fedik, nem válhat láthatóvá.

A hasi fogyás tehát nem lehetetlen, de egy általános fogyókúrába kell kezdenünk ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt! A mozgás és diéta mellett pedig hetente több alkalommal végezzünk különféle hasizomgyakorlatokat. Nem csak a felülések erősítik a hasi és derék környéki izmokat, a hullahopp karikázás, vagy a tánc is remek módja ezen rész formálásának.

Amennyiben rendszeresen végezzük a szükséges gyakorlatokat és a kalória bevitelt is csökkentjük, nem csak lapos hasunk, de csinos derekunk is lesz! A hasi fogyás tehát elérhető, de kitartás és edzés szükséges hozzá! Azt el kell fogadnunk, hogy nem elég csak fogyókúrázni, vagy csak felüléseket végezni. A hasi zsírpárnáktól való megszabaduláshoz elengedhetetlen a rendszeres testmozgás, a diéta és az izomerősítő torna. Ha eltűnnek a zsírpárnácskák, előbukkannak majd a gyönyörű feszes izmok! A kitartás és az edzés meghozza a várt eredményeket!

Sajnos nincs olyan módszer, amellyel hipp-hopp megszabadulhatnánk az úszógumitól, viszont néhány hét alatt formába hozhatjuk magunkat.?>