Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Hampton diéta – a sztárok egyik kedvence

Hampton diétaA Hampton diétával olyan hírességek hozták magukat formába, mint Sarah Jessica Parker és Renee Zellweger. A diéta megálmodója Dr. Fred Pescatore. A diéta neve is New Yorkhoz köthető, hiszen Hampton New York egyik elővárosa, így aki ezt a módszert választja valóban úgy fogyhat ahogyan kedvenc sztárjai.

A Hampton diétával akár heti 2 kilótól is megszabadulhatunk, de tartanunk kell magunkat a szabályokhoz. Ez egy három szakaszból álló fogyókúra, amit nem lesz nehéz betartani, mivel nincsenek szigorú megvonások. Viszont a diéta folyamán többet kell költenünk élelmiszerekre, mint a hétköznapok során, ugyanis vannak ajánlott ételeke, amelyek elég borsos árúak. Ha több mint 5 kilogrammtól szeretnénk megszabadulni akkor a Hampton diéta első időszakában 30 grammnál nem fogyaszthatunk több szénhidrátot napi szinten. Mikor a súlyfelesleg már 2 és 5 kilogramm közé csökken, akkor a napi szénhidrát bevitel 40 grammra növelhető. Amikor már csak 2 kilogrammtól szeretnénk megszabadulni a szénhidrát bevitel elérheti a napi 55 grammot.

A diéta idején nem fogyasztható fehér kenyér, tészta félék, burgonya, rizs, aszalt és konzerv gyümölcsök. A vörös húsok fogyasztását is minimalizálni kell, a legjobb ha száműzzük az étrendünkből amíg le nem adtuk a plusz kilóinkat. Bőségesen fogyaszthatunk halféléket és tenger gyümölcseit, szárnyasokat is ehetünk, de amennyire lehetséges a halféléket részesítsük előnyben. Magas rosttartalmú zöldségek és gyümölcsök is fogyaszthatóak, illetve hüvelyesek is, valamint zsírszegény sajtok.

Nem kell kalóriákat számolgatnunk, de az adagokra oda kell figyelnünk. A megengedett szénhidrát mennyiséget ne lépjük túl ha szeretnénk elérni a célunkat. A torna nem kötelező, de ajánlott. A folyadékbevitelre is oda kell figyelni, válasszunk egészséges szomjoltókat, mint a szénsavmentes ásványvíz, a gyógytea, vagy a frissen facsart gyümölcslé. Ha betartjuk a Hamton diéta szabályait csinosak és formásak lehetünk. Sok sztárnak bevált már ez a módszer, így nem kétséges, hogy működik.?>