Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Gyors fogyást ígérő fogyókúrák, diéták

gyors fogyásHa tél során felszedtél néhány kilót, amitől meg szeretnél szabadulni, akkor a következő fogyókúrák, diéták teljes mértékben Neked szólnak. Az alábbiakban ugyanis, 2 olyan diétás módszert fogunk ismertetni, amelyek segítségével gyorsan, és tartósan tudod leadni a Rád rakódott zsírfelesleget. Az első módszer az egészséges étrend diéta, amelynek elvégzése után nem csak karcsúbb lehetsz, hanem az energia szinted is magasabb lesz, valamint a tápanyag ellátottságod sem fog hiányt szenvedni.

A diétát nem csak elhízott személyeknek ajánljuk, hanem cukorbetegségben szenvedő embereknek is. A program lényege, hogy naponta hat alkalommal kell enni, de csakis olyan táplálékokat, amelyek frissek. Az előre feldolgozott ételek tehát tiltottak. Ennek a fogyókúrának nem az alacsony kalória bevitel a lényege, hanem az ételek minősége. Sok gyümölcsöt, zöldséget, összetett szénhidrátokat tartalmazó ételeket kell enni. Egy másik, ugyancsak gyors és látványos fogyást ígérő diéta, a Paleo módszer.

A lényege, hogy az ősemberekhez hasonlóan csakis növényeket és állati húsokat lehet fogyasztani, az előre feldolgozott, finomított, mesterséges anyagok hozzáadásával készült ételeket ki kell iktatnunk az étrendünkből. Így megszabadulhatunk a felesleges zsírtól, valamint a tápanyag ellátottságunk is kiváló lesz a kúra végére.?>