Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Gyors fogyás egészségesen

egészséges gyors fogyásKöztudott, hogy a legsikeresebb diéták a magas fehérjebevitelen alapulnak. Ilyen például a Dukan módszer, illetve az Atkins professzor által kidolgozott diétás módszer is. Ezek legfőbb jellemzője az, hogy éhezés nélkül lehet velük megszabadulni, igen nagy súlyfeleslegtől, valamint az, hogy az elért eredmény tartósan meg is marad.

A Dukan és az Atkins diéta is több szakaszból áll, így időtartamuk több hétre vagy akár több hónapra szól, a leadni kívánt kilók függvényében. Létezik azonban egy szintén magas protein bevitelen alapuló módszer is, amely csupán 2 hét leforgása alatt képes „leolvasztani” rólunk a felesleges zsírt. Ez nem más, mint a Turbó diéta. A Turbó diétás turmix, por formájában kapható, amely magas fehérje tartalommal rendelkezik. A protein mellett komplex szénhidrátokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket is tartalmaz, így teljes értékű tápláléknak számít.

Akár a nap összes étkezését kiválthatjuk a shakekkel, anélkül, hogy bármiféle hiánytünetünk alakulna ki. A fogyás 2 hét alatt elérheti akár a 10 kilogrammot is. A turmix fogyasztásának köszönhetően az általános egészségi állapotunk is javulni fog, valamint fittebbé és energikusabbá válhatunk.?>