Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


GI diéta

GI diétaA GI diéta egy olyan nagy népszerűségnek örvendő, fogyókúrás módszer, amelynek hatásmechanizmusa a bevitt szénhidrátok mennyiségének a korlátozásán alapul. Rendkívül egyszerű és könnyen betartható súlycsökkentő módszer, amelynek kiegészítésére nem szükséges költséges fogyókúrás készítményeket szedni.

A diéta étrendjében ugyanis, minden lényeges tápanyag megtalálható, így természetes módon válhatunk újra karcsúvá és egészségesebbé. A kúra elkezdését azok számára javasoljuk, akik nem zárkóznak el az egészséges táplálkozástól, valamint némi főzési tudománnyal is rendelkeznek, mivel az egészséges ételeket el is kell tudni készíteni.

A GI diéta az egyik legegészségesebb fogyókúrás módszernek számít. Az kúra eredménye garantáltan látványos lesz, ha az előírt szabályokat maradéktalanul betartjuk. A diéta ideje alatt fogyasztott ételek, magas fehérje tartalommal bírnak, így természetes módon tudják csökkenteni az éhségérzetet.

A GI diéta során jelentős súlytöbblettől szabadulhatunk meg, valamint az általános egészségi állapotunk is javulhat tőle. Az elért eredmény hosszú ideig megőrizhető, mivel nem koplalás útján érjük el a súlycsökkenést.?>