Fogyás gúny, 5 dolog, amit csak a fogyókúrázók érthetnek | Well&fit

A pornó sötét oldala: miért lesz öngyilkos egyre több pornósztár?

Gyerekkorod óta duci vagy? A nyaralás alatt szaladtak fel a kilók?

  • Однако он не смог удержаться от вопроса: - Сколько же вы хотите за оба экземпляра.
  • Bomba nővé fogyott Fásy Zsüliett - Blikk
  • 5 dolog, amit csak a fogyókúrázók érthetnek | Well&fit

Csak egy kis pocakod van? Esetleg kilótól próbálsz megszabadulni?

zsírt éget le a magról

Bármi is az fogyás kutatási hírek és a célja, a fogyókúra tagadhatatlanul igazi kihívás mindenki számára. Vannak bizonyos dolgok, amiket csak azok érthetnek meg igazán, aki szintén átmennek a fogyással járó viszontagságokon.

Kényelmetlenül érzed magad a pálcikavékony lányok és a nagy evészeteket rendező barátaid társaságában? Íme, 5 dolog, amit tipikusan csak a fogyókúrázók érthetnek, és segítségként a hozzájuk tartozó taktika, amivel a legnagyobb kihívásokat is kipipálhatod. Állandóan csak az ételre tudsz gondolni A fogyókúra iróniája, hogy keveset kell enned, mégis többször gondolsz az ételre, mint normál esetben.

fogyás petefészek ciszta eltávolítás

Rengeteg időt töltesz avval, hogy eltervezed, mit, mikor és mennyit fogsz enni. Fogyás gúny az egészséges, tiszta étkezés nem válik megszokottá, addig sajnos ez a tudatos korlátozás nélkülözhetetlen a várt eredmény eléréséhez.

Ezáltal nem érzed annyira megszorításnak a fogyókúrát, és az egészséges étkezés könnyebben az életviteled részévé válik majd.

Hogy is van ez a fogyás?!

A tükör az ellenséged A fogyókúra sajnos nem csak néhány napig tart. Iszonyú érzés szembesülni avval, hogy a sok erőfeszítés, izzadás, koplalás és könny nem hozza meg a várt eredményt, legalábbis nem elég gyorsan.

A tükör még mindig nem az álomalakot mutatja, a nadrág övét sem sikerül beljebb csatolni. Így kezeld: tudatosítsd magadban, hogy a legtöbb változás először belül történik, és csak utána válik láthatóvá mások és a magad számára. A tükör után a legnagyobb ellenséged az éhség Mivel kalóriában szegényebb ételeket fogyasztasz, és azokból is kisebb mennyiséget, így természetes, hogy gyakran tör rád a kellemetlen éhségérzet.

Kapcsolódó cikkek

Azonban, azt senki nem mondta, hogy kellemes nap mint nap, sőt akár óráról órára fogyás gúny vele. Így kezeld: tartsd kordában az éhségérzetért felelős ghrelin hormont laktató reggelivel, amely egészséges szénhidrátokból mint a zabpehely vagy a teljes kiőrlésű kenyérjótékony zsírokból akár az avokádó és fehérjéből mondjuk a tojás vagy a görög joghurt áll.

Ez persze nem egyszerre történt, de most kiderült Erika és Linda is ugyanazon ok miatt nem képes megszabadulni a fölös kilóktól. Folyamatos szélmalomharc A közelmúltban fény derült arra miért kell nekik sokkal jobban megszenvedniük a karcsúságért, mint a többi nőnek. Linda nagyon sok fogyókúrás módszert kipróbált már és szinte mindenfajta sportot azért, hogy ő is csinos lehessen. Meg is indult a fogyás, de ahogy lazítani kezdett a tempón azonnal visszajött a leadott súlymennyiség. Erika ugyancsak így járt.

Az egészséges, kalóriából álló köztes étkezések beiktatása szintén ajánlatos. Kihagyod a programokat A fogyókúra miatt mindent alaposan meg kell tervezned: a fogyás gúny edzéseket, az egészséges rágcsákat, sőt az éttermi menü online ellenőrzését is.

Életünk egy része azóta is online maradt, például sok munkahelyen megtartották a távoli munkavégzést és ma már az online ügyintézés is természetes. Emiatt fontos, hogy az otthoni hatékony munkavégzés szempontjából, kialakítsuk szokásainkat, megtervezzük a napi munkafolyamatainkat, és az időnket strukturáltan beosszuk. De hogyan?

Ha a barátaid az új thai éttermet akarják kipróbálni késő este, vagy kihasználni az egyet fizet, kettőt kap koktélakciót a buliban, akkor úgy érzed, tanácsosabb, ha most kihagyod ezeket a programokat. Természetesen nem azért, mert nem vágysz a társaságukra, egyszerűen csak félsz, hogy nem tudsz majd ellenállni a megannyi kísértésnek.

Így kezeld: ahelyett, hogy lemondanád a programokat, ajánlj alternatív, egészségesebb opciókat.

Elmondjuk, miért hatalmas baromság fogyás gúny fogyás reményében kihagynod a vacsorát! Aki kicsit is járatok a táplálkozás témakörében vagy csinált már valamikor is egy előírt, szigorúbb étrendet, tudja, hogy amik az előbb elhangzottak, hatalmas hülyeségek. De sajnos az ilyen embereket nemigen lehet meggyőzni arról, hogy mennyire nincs igazuk és csak tönkreteszik a szervezetüketmert szentül meg vannak arról győződve, hogy ők csinálják jól — aki pedig nem ért velük együtt, gúnyos mosollyal és fejrázással nyugtázzák, hogy milyen kis ostoba az illető, aki az egészséges életmódról, vitaminokról és napi étkezésről beszél. NA, az ilyen embereket vagy elkerülöd messziről vagy ha a baráti társaság tagja, kerülöd ezt a témát.

Még az is lehet, hogy a barátaid is örömmel veszik az új salátabár vagy a fitneszterem kipróbálását. A fogyásod ellenére kritizálnak Büszke vagy az eddig elért eredményeidre, ezért különösen rosszul esik, amikor megszólják az alakod.

A tömegközlekedés és a pláza kifejezetten veszélyes közeg ebből a szempontból.

Elmondjuk, miért hatalmas baromság a fogyás reményében kihagynod a vacsorát!

Így kezeld: emlékeztesd magad, hogy milyen keményen dolgozol azért, hogy lefogyj, és vizualizáld, hogy fogsz kinézni, amikor eléred a kitűzött célt. Ez segít, hogy elnyomd az idegenektől érkező gúnyos megjegyzéseket.

hogyan lehet kitalálni a zsírégető zónát

Fotó: Profimedia — Red Dot.

Fontos információk