Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


A fogyókúrás szerek használata valóban segíthet?

fogyókúrás szerekSok nő várja a megoldást a felesleges kilókkal szemben, a fogyókúrás szerektől. Rengeteg fogyókúrás szer létezik, de vajon ezek jelentik a megoldást?

Milyen hatásaik is vannak a fogyókúrás szereknek? Általában étvágycsökkentő hatásuk van, vagy vitaminokból és egyéb tápláló anyagokból állnak, ezért például a vacsorát helyettesíthetjük fogyókúrás turmixitalokkal. Ezek a készítmények viszont nem nyújtanak hosszú távú megoldást!

Amennyiben olyan készítményt választunk, amelynek étvágycsökkentő hatása van, akkor tulajdonképpen kevesebbet fogunk enni. A fogyás beindul, de mivel az étvágycsökkentő tabletta hatása miatt fogyasztunk kevesebb ételt, ezért ahogyan abbahagyjuk a készítmény szedését, az étvágyunk is visszatér. Így a fogyókúra csak addig eredményes, amíg szedjük az adott készítményt. Az étvágycsökkentés ráadásul természetes módszerekkel is lehetséges, ezért nem biztos, hogy érdemes a fogyókúrás készítmények mellett dönteni.

A másik variáció, amikor valamilyen fogyókúrás porból készült italt kell naponta egy-két étkezés helyett fogyasztani. Az ilyen készítményekben minden megtalálható amire a szervezetnek szüksége van, de a kalóriatartalmuk alacsony. Ezzel is az a gond, mind az előző típusú termékekkel, a hatásuk addig érzékelhető, amíg fogyasztjuk őket. Ha jobban belegondolunk mi magunk is képesek vagyunk kalóriaszegény vacsorát választani, vagy turmixot készíteni vacsorára, tehát ismételten kérdésessé válik, hogy van-e értelme ezek mellett a készítmények mellett dönteni.

Vannak anyagcsere gyorsító tabletták, salaktalanítást elősegítő készítmények és hosszasa sorolhatnánk, hiszen a lista szinte végtelen. Összességében viszont el kell fogadnunk, hogy a tartós fogyás csak akkor lehetséges, ha változtatunk az életmódunkon! Nincs olyan csodakészítmény, amely az egészséges táplálkozást és a rendszeres mozgást helyettesítené!

Vannak persze olyan esetek, amikor a fogyókúrás szerekre szükség lehet, de ez általában olyankor igaz, amikor valamilyen betegség áll a háttérben. A nők álma a gyors fogyás és a karcsú alak megőrzése, de tisztában kell lennünk vele, hogy a fogyókúrás szerek nem nyújtanak hosszú távú megoldást!

Ha mégis szeretnénk felgyorsítani a fogyást, valamilyen készítménnyel, azt mindenképpen patikában vásároljuk meg! Sajnos számtalan hamisított fogyókúrás készítmény kapható az interneten, amelyek használata káros és veszélyes lehet!?>