Fogyókúrás étterem

fogyókúra az étteremben? lehetséges!

fogyókúrás étterem

Bárkivel megeshet, hogy egy baráti vagy családi összejövetel helyszínéül az éttermet választják az ünnepeltek, de egy fárasztó napon is jól esik házhoz rendelni a vacsorát. Ez még a legelszántabb diétázók számára is nehéz helyzet lehet, hiszen az étlapon sorakozó fogások láttán sokan úgy gondolják, fogyókúrás étterem még belefér.

  • Fogyás mozgás nélkül
  • fogyókúra az étteremben? lehetséges! - diétaguru
  • Gyors segítséget nyújthat a hasi zsír elvesztésében
  • Cukorka segíthet a fogyásban
  • Küldetésünk Megalakulásunk, óta a legfőbb célunk, hogy a tudatos és egészséges táplálkozást minél szélesebb körben meghonosítsuk, továbbá eredményesen vegyük fel a harcot az elhízással és a helytelen táplálkozással összefüggő káros folyamatokkal.

Abban valóban igazuk van, hogy egy-egy éttermi fogás még nem jelenti az egészségtudatos életmód vagy a fogyókúra végét, azonban a dietetikusok arra figyelmeztetnek, hogy ezzel a kis félrekacsintás alkalmával is érdemes jó pár ételt kerülni. Ezeknél jobbakat is lehet találni az étlapon Három neves amerikai táplálkozásszakértő, Jenna BraddockAlicia Romano és Ilana Muhlstein elárulták, mik azok az ételek, amiket még abban az esetben sem fogyasztanának, ha egy hagyományos vendéglőben, esetleg egy gyorsétteremben kéne választaniuk az étlapról.

Jellegükből ítélve ezek a fogások közel sem mondhatóak diétásnak, de még csak egészségesnek sem, így akkor is érdemes őket kerülni, fogyókúrás étterem az otthoni főzés egyáltalán nem opció.

fogyókúrás étterem

Fontos információk