Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Fogyjon gyorsan!

gyors fogyásAki fogyókúrázik, szeretne minél gyorsabban megszabadulni a felesleges kilóktól. Gyakran bedőlünk különféle fantasztikus csodaszereknek, amik néhány nap szedéssel nagy mennyiségű súlyt veszíthetünk. Ez természetesen nem igaz, de megfelelő diéta és mozgás segítségével leolvadhatnak hamar a kilók.

1 kg testzsír nagyjából 7000 kalóriát tartalmaz, azaz, hogy 1 kilótól megszabaduljunk, nagyjából  7000 kalóriát kell elvonnunk a szervezetünktől. Ha mindennap 1000 kalóriával kevesebbet veszünk magunkhoz, akkor hetente 1 kilótól szabadulhatunk meg.

Természetesen az egészséges táplálkozás nem egyenlő a kalóriák számolgatásával, nem szabad a sportolásról sem megfeledkezni.

Ahhoz, hogy gyorsan elérje a kívánt súlyt, arra is figyelni kell, hogy a kilók ne jöjjenek vissza. Nem szabad hetekig éheztetni magunkat, utána pedig mindent felfalni, mert kamatostól jönnek vissza a kilók. A táplálékkiegészítők is segítséget nyújthatnak a gyors fogyásban, de önmagukban nem csodaszerek, szükséges a diéta és a testmozgás is, hogy kifejtsék a hatásukat. A gyors fogyás titka nem az állandó koplalás és rettegés, hogy mikor jönnek vissza a kilók, hanem inkább egy életmódváltás, ami segítségével gyorsan elérhetjük a kívánt célt, és meg is tarthatjuk a súlyt.?>