Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


A fogyasztó masszázs

fogyasztó masszázsA fogyókúránk kiegészítésére számos módszer közül választhatunk. Léteznek étrend kiegészítő termékek, fogyókúrás nadrágok és alakformáló kezelések is. A legkellemesebb és leghatékonyabb módszerek közé tartozik a fogyasztó masszázs.

A fogyasztó masszázsoknak több formája létezik. Az egyik a cellulit masszázs, amelynek köszönhetően akár két ruhaméretnyi fogyás is elérhető, igen rövid idő alatt. A fogyás tartósnak bizonyul általa, továbbá a cellulit csökkenése is hosszú távra szól.

A cellulit masszázs több lépésből áll. Az első, bevezető rész mindig a nyirokmasszázs. A nyirokmasszázs a fogyasztó masszázsok egy másik alapvető típusa. Ez a masszázs típus kiváló a zsírszövetek fellazítására, valamint a cellulit kezelésére és eltűntetésére is alkalmas. A nyirokmasszázs elvégezhető kézzel, de ma már különböző gépekkel is kivitelezhető. A kézzel végzett nyirokmasszázs során a masszőr gyengéden, körkörös simító mozdulatokkal kezeli a test felszínét. A bőrünk általános állapota jelentősen javulni fog általa, a súlycsökkenés szembetűnő lesz, valamint a narancsbőrös területek eltűnnek majd a testünkről. A szervezet regenerálódik általa, megszabadulunk a méreganyagoktól, valamint a felesleges víz is eltávozik a segítségével a szöveteink közül. Az immunrendszerünkre is pozitív hatással van a nyirokmasszázs, így nem csak fogyókúra során érdemes igénybe venni. Segít a gyulladások leküzdésében, továbbá a migrénes fejfájást is képes enyhíteni.

Egy másik igen hatékony masszázsforma az orosz zsírégető masszázs. Az orosz zsírégető masszázs lényege, hogy a kezelés során a masszőr olyan mozdulatokat végez, amellyel összetöri a zsírsejteket. A masszázst speciális zsírégető, cellulit ellenes krémekkel végzik, így fokozható a kezelés eredményessége. A vérkeringés megélénkül a masszázs területén, ezáltal a méreganyagok tisztulása is felpezsdül. A masszázs érintheti akár a hasi tájékot is, ahol a belek mozgását is fokozhatja. Az orosz masszázs eredménye már rövid idő alatt megmutatkozik, hatását akár centikben is mérhetjük, valamint egy tisztítókúrával is felér egy-egy ilyen masszázskúra igénybevétele. A kezelés mindössze 40-50 percet igényel, melyet célszerű kiegészíteni köpölyözéssel, valamint testtekercseléssel is. A test tekercselését is fogyasztó krémekkel érdemes végezni.

A fogyókúrázók körében igen kedvelt masszázs típusnak számít az orvosi szívópumpás masszázs is. Ez a módszer ötvözi a köpölyözést és a masszázst. Az orvosi szívópumpás masszázs során a bőr felső rétegét, valamint a kötőszövet felső részét is beszívja a készülék. A kezelés során az izmok ellazulnak, a vérkeringés megélénkül, a salakanyagok pedig könnyebben kiürülnek a szervezetünkből. A cellulit kezelésében is jótékony hatású, eredménye már egészen rövid idő alatt megmutatkozik. A bőr sokkal szebb, simább és rugalmasabb lesz a szívópumpás masszázsnak köszönhetően.

A Shiatsu masszázs is igen nagy népszerűségnek örvend a fogyókúrázók körében. A Shiatsu masszázs az akupunktúrán és a keleti masszázs technikáján alapul. A masszőr, a kezelés során olyan akupunktúrás pontokat masszíroz, amelyekkel befolyásolható az étvágy.  Ez a masszázstípus nem csak a fogyás megindítására alkalmas, hanem a lappangó betegségek kezelését is lehetővé teszi.

Egy kissé radikálisabb, ámde jóval hatékonyabb masszázsforma, a zsírtörő masszázs. A kezelés során intenzív, erőteljes mozdulatokkal mobilizálják a zsírsejtek tartalmát, hogy azok a nyirokrendszeren keresztül el tudjanak távozni a testünkből.?>