Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Fehér ételek kizárva

Jennifer AnistonJennifer Aniston sok diétát kipróbált már, az egyik amelyik bevált neki a fehér étel mentes diéta. Több Hollywood-i sztár kipróbálta már és mivel nagyon egyszerűen betartható mindenki jó eredményeket ért el vele. A diéta lényege, hogy ki kell zárni a fehér ételeket. Azaz a fehér kenyér, a tészta félék és a péksütemények, a kristálycukor, a bab, valamint a rizs tiltólistások.

A fogyás azért válik hamar érzékelhetővé, mert a fent felsorolt élelmiszerek hizlalóak és még károsak is a szervezetre. Ha ezeket mellőzük pár nap alatt leadhatunk néhány plusz kilót. Ha a fehér kenyeret kizárjuk az étrendünkből, valamilyen egészségesebb alternatívát kell választanunk mint például a teljes kiőrlésű kenyér. A másik leghizlalóbb dolog amit minden nap fogyasztunk a kristálycukor. Ezt is ki kell zárnunk az étrendünkből, így kénytelenek vagyunk lemondani az édességekről és még a kávénkat, teánkat is természetes cukorpótlóval kell édesítenünk, mint például a stevia.

Láthatjuk, hogy ebben a diétában nincs semmi ördöngösség, csak oda kell rá figyelnünk mi az amit fogyasztunk. A pékárukról, a tésztákról és az édességről való lemondás gyakorlatilag rákényszeríti a módszer mellett döntőket, hogy kezdjenek el egészségesen étkezni. A megszokottnál több zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztani, hiszen valamivel ki kell váltani a letiltott élelmiszereket. Így ennek köszönhetően hamar beindul a fogyás. A káros fehér ételekről való lemondásnak köszönhetően jobb lesz az emésztés és a szervezet könnyebben megszabadul a felgyülemlett méreganyagoktól is. Ezen felül még a bőr is rugalmasabbá válik, hiszen ahelyett, hogy kalóriabombákkal mérgeznénk magunkat egészségesen táplálkozunk.

A napi minimum 2 liter folyadékról ne feledkezzünk meg. Az üdítőitalokról is le kell mondanunk a diéta folyamán, hiszen azok is cukrot tartalmaznak, így marad a szénsavmentes ásványvíz, a frissen facsart gyümölcslé és a gyógyteák, amelyek között sok anyagcsere serkentő is akad. Nem kell önsanyargató étrendeket betartanunk, ha a fehér élelmiszerektől mentes diéta mellett döntünk. Egy hónap alatt szép eredményeket lehet elérni és jobban fogjuk érezni magunkat, hiszen egészségesebben kell táplálkoznunk, ennek köszönhetően nem csak karcsúbbak, de fittebbek is leszünk.?>