Ddp fogyni.

ddp fogyni

It is about my experiences with this ddp fogyni system from the beginning.

ddp fogyni

Mert persze, hogy le szeretnék fogyni, egészséges szeretnék lenni, csinosabb a férjemnek és persze magamnak is.

De ha csak emiatt edzenék, mozognék, akkor az már régen rossz lenne, és valószínűleg előbb-utóbb el is tűnnék a süllyesztőben Aztán újra felkapaszkodnék egy idő után, találnék egy új, kecsegtető edzést, mozgást, egy ideig lelkesen csinálnám, aztán megint lecsúsznék Mint a diétáknál: jojó-effektus!

yrg energy

Jó érzetet ad a magával való törődés, de az is, hogy olyan edzést végezhet, ami nemcsak hogy a közben termelődő endorfinok hatására tölti el jó érzettel, de már akkor is, amikor tudja, hogy hamarosan nekiállhat, csinálhatja, vagy akár csak a gondolat, hogy az élete része egy olyan mozgásforma, amit a magáévá tudott tenni, a mindennapjai, az élete, és a gondolatai része. Talán ezt érezhetik a sportolók is?

ddp fogyni

Nem tudom, de én ezt érzem a DDP Yoga-val! Eszembe se jutott, hogy kéne Aztán az első edzés, ami megfogott, csak úgy szembejött velem, nem én kerestem, sőt eszembe se jutott volna keresni, főleg nem egy harcművészetet.

ddp fogyni

Ez volt benne a jó: hogy a mozgás élvezetéért, öröméért csináltam, miután az első, bemutató órán kipróbáltam. Szinte azonnal megtáltosodtam a tornaórán is. Jobb jegyeim lettek, kitartóbb lettem és magabiztosabb.

ddp fogyni

Sőt, talán nem túlzok, ha azt mondom, boldogabb is lettem. Volt is olyan, ami hasonlót adott, de mégsem maradtam meg mellette, mert a fő célom már a fogyni vágyás volt, és sokszor nem a mozgás öröméért mozogtam, csak "kényszerből" Mikor a DDP Yoga szembe jött velem mint annak idején a harcművészetszintén a fogyás lebegett a szemem előtt, de az első edzések után rájöttem, hogy imádom!!! Már a tudattól, hogy a DDP Yoga ddp fogyni életem része, magabiztosabb lettem, jobban éreztem magam a bőrömben, mikor még semmi sem változott meg rajtam, és izgatott várakozással telt minden napom, amíg eljött az edzés ideje.

ddp fogyni

Utána pedig az endorfinon kívül büszkeség és megnyugvás töltött el, hogy aznap is tettem magamért. Légy büszke minden egyes lépésnél, amit a célod eléréshez megteszel!

MÁS jóga Alapképzés Organikus légzés és mozgás a jóga és ayurvéda elvei szerint. Fresh articles A Biggest Loser: az edzés - Fogyás jóga.

Ugyanúgy imádom ezt a mozgásformát, ddp fogyni ugyanolyan jó érzés minden egyes alkalommal megcsinálni a kedvem szerint kiválasztott, " jó ismerős" programot. Ma ez éppen Fat burner volt. Megunhatatlan, nekem Kívánom, hogy mindenki találjon magának hasonló, szívbéli mozgásformát, legyen az a hastánc, a hegymászás, vagy a görkorizás.

ddp fogyni

Fontos információk