Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Cheater’s diéta – Jessica Simpson is ezt alkalmazza

Jessica SimpsonMagyarul csalókás diéta a neve. Ezt alkalmazza Jessica Simpson és sok más sztár is, mivel egyszerűen követhető, nincs szükség radikális kalóriamegvonásra, viszont annál több mozgást kell beépítenünk a mindennapjainkba. A diéta lényege, hogy a hétköznapokon nem fogyasztunk édességeket és fehér lisztből készült ételeket. Ezek helyett sok nyers zöldséget és gyümölcsöt, halféléket, barna rizst ehetünk. Tehát egészségesen kell táplálkoznunk és ki kell zárnunk a káros és hizlaló ételeket. A főzéshez használjunk olívaolajat és ha nagyon megkívánunk valamilyen édességet, vagy nassolni valót a hétköznapokon, együnk inkább néhány szem olajos magvat. Napi 1600, maximum 1800 kalóriát vihetünk be a szervezetünkbe. Erre mindenképpen figyeljünk oda, különben nem érünk el látványos eredményeket. Hétvégén pedig ehetünk süteményt, vagy tészta féléket, például spagettit, de maradjunk ésszerű határok között.

Heti 3-4 alkalommal az aktív mozgás elengedhetetlen. Mivel nincs szükség radikális kalóriacsökkentésre a mozgást be kell iktatnunk a hétköznapjainkba. Az eredmények ezzel a diétával nem olyan gyorsak mint a villámdiéták esetén, de tartósak és kiegyensúlyozottabban fogyhatunk. Ajánlott zöld teát és más gyógyteákat fogyasztani a Cheater’s diéta folyamán, mivel ezek serkentik az anyagcserét és ezáltal a fogyást is.

Sokak szerint azért betartható a diéta, mert heti két napon, azaz hétvégente ehetünk édességeket és a megszokott ételeinket is fogyaszthatjuk mértékkel. Így a hétköznapokon nem lesz olyan nehéz lemondani a cukorról, a fehér lisztről, a zsírokról és más egészségtelen élelmiszerekről. Mivel sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztani, a szervezet méregtelenítése is garantált, így nem csak a plusz kilók olvadnak le, de egészségesebbek is lehetünk a diéta végére. Az, hogy mennyi ideig kell alkalmaznunk a súlyfeleslegtől függő. Egy hónap alatt akár 3 kilótól is megszabadulhatunk ezzel a módszerrel, van aki többet is leadott, de ez már a szervezettől is függ. Ez a diéta megfelelő azoknak akik nehezen szánják rá magukat a fogyókúrázásra és nem akarnak teljes mértékben lemondani a megszokott finomságokról. Azt azonban ne feledjük, hogy heti 5 napon át kötelező az egészséges ételeket választanunk, hogy beinduljon a fogyás!?>