Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Az ember és az élettér harmóniája

harmónikus élettérBizonyára nem egyszer éreztük már azt, hogy miután beléptünk egy helyre, elfogott minket a szorongás, a stressz, és alig vártuk, hogy végre elhagyjuk azt a helyet. Ugyanakkor kellemes csalódás is érhet bennünket akkor, ha egy olyan szobába vagy térségbe lépünk, ahol már az első percektől kezdve otthon érezzük magunkat és a nyugalom hatja át a testünket. Ezek a tények mit sem bizonyítanak jobban, mint azt, hogy az ember és a tér között igen nagy az összefüggés.

Az ember és tér harmóniájára kevesen fektetnek nagy hangsúlyt, pedig fontos szerepet játszik az egészség szempontjából is. Egy stresszes és idegesítő környezet nyugtalanná tesz minket, a stressz következtében pedig előfordulhat az is, hogy megnő az étvágyunk, többet nassolunk, ennek következtében lelassul az anyagcserénk, tehát hajlamosak leszünk a hízásra. Egy olyan szoba például, amelyik szorongó és feszült hatást vált ki belőlünk, meggátolja azt, hogy frissnek és életrevalónak érezzük magunkat, így hát ellustulunk, kevesebbet mozgunk és ismét az elhízás küszöbén találjuk magunkat.

Mit tegyünk azért, hogy harmonikusan alakítsuk ki élettereinket?

Először is fontos, hogy elhatározzuk: gyökeres változtatást szeretnénk az életünkben nyugalmunk érdekében, ezért pedig hajlandóak vagyunk átrendezni a lakásunkat, legyen szó a legalapvetőbb dolgokról, mint például a fal díszítése. Ha nem szeretnénk újrafesteni a szobánkat, de mégis valahogy feldobnánk azt, és harmonikusabb, nyugodtabb légteret akarunk varázsolni, akkor próbálkozzunk a falmatricákkal. Mindenkinek ajánljuk ezt a módszert, hiszen nagyon könnyen használható, saját magunk is felragaszthatjuk otthon. Csupán egy védőfóliát kell eltávolítanunk az alaprétegről, aztán elhelyezni a falon ízlésünk szerint. Előnynek számolható be az a tény, hogy ezek a falmatricák minden mintában, formában és méretben megtalálhatóak.

Ha például szeretnénk egy dolgozószobában ellazulni, vagy legalábbis úgy dolgozni, hogy a legnyugodtabb hullámok érjék a testünket, akkor ajánlatos a színekkel játszani, és olyan falmatricákat választani, amelyek köztudottan csökkentik a stresszt. A zöld szín például híres a nyugtató hatásáról, így hát egy olyan matrica, amely jelentősen kihangsúlyozza ezt a színt, csakis jó választás lehet egy nyugodt légtér megteremtésében. Egy olyan szobában pedig, ahol sikerül ellazulnunk és a harmónia átjárja úgy fizikai, mint szellemi részünk, mindig élvezetes a tartózkodás. A nyugalmas és magabiztos közérzet pedig köztudottan hozzásegít az egészséges szellemi fejlődéshez. Egy tudatosan berendezett relaxáló szobában sokkal több pozitív energiára tehetünk szert, mint egy átlagos, feszült hangulatot keltő térségben.

Ha tehát a megfelelő falmatricákkal elérjük azt, hogy nyugodtnak érezzük magunkat, akkor természetesen a stresszt is sikerül csökkenteni. A stressz csökkentése pedig elősegíti a fogyást, ugyanis helyreáll a szervezetünk és az anyagcsere. Ajánlatos mindenkinek tudatosan berendeznie azt a teret, ahol a legtöbb időt tölti. Ehhez pedig, mint azt láthattuk, nem kell mindig hosszú és sok munkálattal járó eszközökhöz folyamodni, ugyanis egy egyszerű, ám mégis sokatmondó falmatricával hihetetlen mértékű harmóniát tudunk otthonunkba varázsolni.

A webáruház címe: http://KaticaMatrica.hu?>