Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Amerikai fogyókúra

amerikai diétaAz alábbiakban az amerikai légiutas-kísérők fogyókúrájáról lesz szó. A fogyókúrához szükséges hozzávalókat már jóval korábban, akár napokkal előbb is be lehet szerezni. Az amerikai fogyókúra ideális lehet munkahelyen, iskolában is, mivel nem szükséges sütés-főzés. A fogyókúra 5 napos, maximum háromszor lehet egymás után megcsinálni, és kb. 6-21 kilótól lehet megszabadulni ennyi idő alatt.

Reggelire minden egyes nap egy narancs, két darab kétszersült fogyasztható, hozzá kávé vagy tea, kizárólag édesítővel.

1. nap

Ebédre egy narancs, egy tojás, egy pohár tejföl, két darab kétszersült fogyasztható. Egy csésze kávé vagy tea megengedett. Vacsorára két paradicsom, két tojás, egy fél fej saláta, két kétszersült és fél pohár tejföl.

2. nap

Ebéd: ugyanaz, mint előző nap. Vacsorára 6 dkg tatár bifsztek, egy narancs, egy paradicsom, egy kétszersült, fél pohár tejföl.

3. nap:

Ebéd: egy narancs, egy tojás, egy pohár tejföl, egy fej saláta. Vacsorára egy narancs, három szelet párizsi, egy kétszersült, fél pohár tejföl.

4. nap

Ebéd 12,5 dkg túró, egy csemege uborka, paradicsom, egy kétszersült. Vacsora: tatár bifsztek 6 dkg, két paradicsom, egy alma, egy kétszersült.

5. nap

Ebéd: 20 dkg gépsonka, paradicsom, kétszersült, vacsora 25 dkg zöldség (vízben főtt), egy tojás, egy paradicsom.?>