Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Almaecet fogyókúra

almaecetAz almaecet segít a fogyásban, de csak akkor, ha betartjuk az alapszabályokat: mértékletesen étkezünk és rendszeresen mozgunk. Az almaecet kiválóan serkenti az anyagcserét, emellett segíti a zsírok lebontását és méregtelenít. Olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkezik még, mint, hogy tisztítja a szervezetet, csökkenti az étvágyunkat és méregtelenítés mellett víztelenít is.

Diétázáskor érdemes minden étkezés közben egy pohár vizet, amibe egy-két kanál almaecetet teszünk. Nem muszáj étkezés közben meginni, előtte is lehet, ezzel csökkentjük az étvágyunkat. Ha már nem kívánunk fogyni, akkor is érdemes lehet reggelente meginni egy pohárral. Az almaecetet kizárólag tiszta vízbe kell beleönteni, nem szabad semmiféle módon édesíteni.

Bioboltokban lehet kapni bio almaecetet, amelynek jobb az íze, mint a hagyományos almaeceté. Azok számára, akiknek kellemetlen az almaecet íze, és az ezzel járó macera, azok számára ideális lehet a kapszula. A hatása nem olyan jó, mintha valódi almaecetet innánk, és drágább is, de mindenképpen ez a könnyebbik megoldás azok számára, akiknek nem mindig van idejük vagy lehetőségük almaecetes vizet inni. Az almaecet fogyókúra segítségével kiválóan megszabadulhatunk a felesleges zsírpárnáktól.?>