Kategóriák

AjánlatDiéták

Hirdetés


Alakformálás fogyasztó nadrággal

fogyasztó nadrágA fogyókúrás szerek és alakformáló eszközök piaca napjainkban hihetetlenül virágzásnak indult. Ahogy az egészségtelen és gyorsételek egyre inkább szerepet kapnak a mindennapjainkban, annál inkább nő az elhízott emberek aránya. Ezzel pedig természetesen nő az olyan nők és férfiak száma is, akik a lehető legegyszerűbb módon szeretnének megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól. Megannyi alakformáló eszköz létezik, az egyik ilyen a fogyasztó nadrág.

Azonban sokan hajlamosak azt gondolni, hogy ezek a fogyasztó nadrágok valamiféle csoda folytán önmagukban is hatásosak és a kilók majd, hipp-hopp, leolvadnak a használóról. Ez azonban ne így van. El kell fogadnunk, hogy a fogyasztó nadrágok nem varázseszközök. Csodákra nem képesek, ezért az áhított fogyás elérése érdekében tennünk is kell. A fogyasztó nadrág csak növelheti a diétánk sikerét, vagyis mondhatni „mankóként” funkcionál. Az viszont tény, hogy ha az egészséges ételek fogyasztása mellett, fogyasztó nadrágban végezzük el mindennapos sport tevékenységünket, akkor a fogyás üteme némileg gyorsabb lesz.

Hogyan segítheti elő a fogyást egy fogyasztó nadrág?

A fogyasztó nadrágokat általában neoprén anyagból készítik el, amely kiválóan képes magában tartani a testünkben keletkezett hőt. Sport tevékenység végzése közben a testünkben nagyobb hőtermelés megy végbe, a nadrág pedig ezt a hőt tartja az öltözék belsejében. A hő hatására a zsírszövetek fellazulnak, így a feleslegesen rajtunk lévő zsír könnyebben el tud távozni.

Léteznek olyan fogyasztó nadrágok is, amelyekben beépített infravörös fényt sugárzó eszköz található meg. Az infravörös fény segítségével mély-meleg terápiát végezhetünk el a kezelni kívánt testrészen. A mély-meleg kezelés hatékonyságát már közel 30 éve vizsgálják a koreai, a japán és a kínai orvosok. Az infravörös sugarak képesek behatolni a bőrünk irha rétegébe, ahol a sejtjeinkkel megegyező frekvencián kezd el rezegni. Ezzel elősegíti a szervezetünkben lerakódott méreganyagok fellazulását, valamint az eltávolítását. A hajszálerek kitágulnak, a vérellátás pedig megélénkül a kezelt testrészeken. A zsírsejtek leválnak, majd a vérkeringésbe kerülve, természetes folyamatok révén kiürülnek a szervezetből.

A mély-meleg terápián alapuló fogyasztó nadrágok tehát, nem csupán alakformálásra alkalmasak, hanem az anyagcsere javítására is, továbbá a méregtelenítés folyamatában egyaránt hatékony segítséget nyújthatnak, és lázterápiára is alkalmazhatóak.

A mély-meleg terápián alapuló nadrágok alkalmazása során, a hatékonyság fokozása érdekében használhatunk különböző cellulit kezelő krémeket is. Ezek felgyorsítják a zsírégetés folyamatát és a méregtelenítés is sikeresebb lesz. A bekrémezett testfelületet tekerjük körbe folpackkal, majd erre helyezzük fel a fogyasztó nadrágot. Ezen nadrág esetében sem szabad elfelejtenünk, hogy megfelelő diéta és testmozgás nélkül, nem érhető el számottevő siker. Viszont a diétánk mellé kiváló segédeszköz lehet egy ilyen alakformáló nadrág.

Létezik olyan fogyasztó nadrág is, amely csupán a testképünk javítására szolgál. Ezek a nadrágok rugalmas és légáteresztő anyagból készülnek, így viselésük akár egész nap elviselhető. Egy ilyen nadrág segítségével azonnal lefaraghatunk néhány centimétert a combunkról, hasunkról, valamint a csípőnk tájékáról. Ez ugyebár nem végleges megoldás és nem valós fogyás, ám nagyon nagy segítség lehet, ha egy fontos eseményre készülünk, és igazán csinosak szeretnénk lenni.?>